Dina uppgifter består av att hjälpa våra kunder med uppdatering av digitalt innehåll, främst i EpiServer men även i SAP Hybris Marketing. Du kommer bidra med teknisk och administrativ support, felsökning och problemlösning åt representanter och anställda på kundsidan. Du kommer snabbt bli expert på Episerver och fungera som en länk mellan kunden och utvecklare.

‍ Om oss

Bombayworks startades 2007 och har i dag kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Mumbai med totalt över 70 anställda. Hos oss arbetar utvecklare, testare, designers, content managers och projektledare i en prestigelös miljö. Vi förenas i vår passion för digital kommunikation och tjänsteutveckling och är det digitala ansiktet utåt för flera stora nordiska bolag såsom Electrolux, Orkla, Toyota och Academic Work.

‍ Om rollen

För att trivas hos oss och i rollen tror vi att du är glad, positiv och serviceinriktad som person. Du är självgående, initiativtagande och noggrann. Du har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt.

‍ Vi söker dig som

  • Har minst 1 års erfarenhet av att arbete som Content manager, webbadministratör eller liknande
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tekniskt lagd och vana vid att jobba i CMS
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av Episerver och SAP Hybris Marketing
  • Erfarenhet av att jobba i Photoshop eller liknande bildredigeringsprogram

‍ Praktiskt

Start: Omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid)

Omfattning: Heltid

Din arbetsplats kommer att vara på vårt mysiga kontor på Birger Jarlsgatan 32 B i Stockholm.

Vi arrangerar årligen konferensresor tillsammans med kontoren i Sverige och i Indien och erbjuder även andra förmåner som generöst friskvårdsbidrag och egen kursbudget. Om du, som oss, tror på allas lika värde och vet kraften i det digitala vill vi gärna träffa dig!

Ansök snarast då tillsättning sker löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta klara.sjostrom@bombayworks.se och frågor om rekryteringsprocessen kontakta caroline.andersson@bombayworks.se

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Dina uppgifter består av att hjälpa våra kunder med uppdatering av digitalt innehåll, främst i EpiServer men även i SAP Hybris Marketing. Du kommer bidra med teknisk och administrativ support, felsökning och problemlösning åt representanter och anställda på kundsidan. Du kommer snabbt bli expert på Episerver och fungera som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group