Är du en vass kreatör som vill vara med på en spännande tillväxtresa för ett ungt globalt varumärke inom IT? Har du passion för att skapa innehåll och förmåga att skapa lättförståelig och inspirerande kommunikation? Är du en doer som får saker gjorda? Då har vi jobbet för dig!

Som Content Manager är du en del av Axians nya marknadsavdelning där du kommer ha en nyckelroll för vår framgång! Som del av Axians marknadsavdelning kommer du arbeta med Axians lokalt men även med internationella kontakter. Uppdraget innebär alltså utvecklingsmöjligheter för rätt person! Du är rapporterar till VINCI Energies/Axians Marknads- och kommunikationschef med placerad på Axians kontor i Solna.

Din roll

Som Content Manager är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa relevant, kreativt och engagerande innehåll i våra interna och externa kanaler. Du kommer arbeta med både organiskt och betalt innehåll som t.ex.:

  • Skapa organiskt innehåll i sociala medier (bl.a. Facebook och LinkedIn)
  • Producera engagerande innehåll till vår hemsida, intranät och nyhetsbrev
  • Producera bilder och företagsvideos till våra marknadskanaler
  • Skriva företagspresentationer, marknadsprogram, marknadsmaterial till events
  • Ansvara för mejlutskick
  • Arbeta med annonsering i digitala kanaler

Vem är du?

Vi tror att du presterar bäst när du får arbeta med frihet under ansvar och ditt naturliga beteende är att testa dig fram och tänka nytt. För att trivas i rollen ser vi att du är kreativ och resultatdriven samt har en förmåga att arbeta självständigt. Du kommer till viss del behöva förhålla dig till vårt globala brandteam, men vi ser gärna att du vill tänja gränserna och testa nya angreppssätt. Du kommer att arbeta nära verksamheten så för att lyckas i rollen behöver du vara inlyssnande och ha förmågan att hantera olika typer av människor.

Du har vana att jobba med digitalt innehåll som snabbt fångar uppmärksamhet av utvald målgrupp och givetvis är du en skicklig kreatör och kommunikatör. Du som tänker i kundcentrerade budskap och snabb kan omvandla och anpassa innehåll kommer trivas hos oss. Du har 3-5 års erfarenhet av en liknande roll och vi tror att du idag arbetar exempelvis som marknadskommunikatör med digital fokus på byrå, som frilans eller på kundsidan. Du är nu redo att ta ditt nästa steg!

Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller marknadsföring med fördel från Berghs School of Communication. Du har självständigt arbetat med video och foto. Har du med fördel lett projekt och har du erfarenhet från IT- och techbranschen är det meriterande. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Du är en lagspelare som verkar för Axians bästa i alla lägen.

Axians erbjuder

Du erbjuds möjligheten att vara en del av Axians nya marknadsavdelning där du kommer vara en viktig nyckelperson för att öka kännedomen om Axians bland våra målgrupper. Du kommer ha internationella kontakter och ingå i en decentraliserad verksamhet där vi ger ansvar och känner tillit till våra medarbetare. Du kommer arbeta i en global organisation som är organiserat i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap och självständighet. Axians är en organisation med ICT-lösningar i teknikens framkant och produkter och tjänster av kvalitet.

Din ansökan

Vill du arbeta tillsammans med oss på Axians? Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Ihop med din ansökan vill vi att du skickar med din portfolio: exempel på kreativa uttryck du är stolt över!

Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Anders Harling tfn 073 231 22 26.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingSolna
Är du en vass kreatör som vill vara med på en spännande tillväxtresa för ett ungt globalt varumärke inom IT? Har du passion för att skapa innehåll och förmåga att skapa lättförståelig och inspirerande kommunikation? Är du en doer som får saker gjorda? Då har vi jobbet för dig! Som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group