Koncernavdelningen PostNord Corporate Affairs ansvar för koncernens kommunikation och hållbarhetsarbete. Enheten Content producerar innehåll för externa och interna kanaler, ger kommunikativ rådgivning och kommunikationsstöd till CEO och andra ledande koncernföreträdare och samordnar hanteringen av reaktiva aktiviteter.

Bli en del av vårt team
Till Content-enheten med placering på PostNords huvudkontor i Solna eller Köpenhamn söker vi en specialist inom sociala medier. Enheten består av sex medarbetare och arbetar tätt med kommunikatörerna i PostNords landsorganisationer. Som Social Media Manager har du ansvar för att identifiera, utveckla och driva PostNords proaktiva och reaktiva innehåll i koncernens sociala mediekanaler med syfte att driva engagemang. I rollen ingår operativt ansvar (planera, producera/låta producera, publicera, optimera, moderera och analysera) för koncernens samtliga sociala medier samt stöd till PostNords affärsområden och landsorganisationer med exempelvis kravställning och kvalitetssäkring. Du koordinerar arbetet med resten av Content-teamet och ansvariga i landsorganisationerna samt har ett tätt samarbete med ägaren av koncernens sociala medier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en person med stort engagemang och god förmåga att arbeta effektivt och självständigt. Du måste ha lätt för att samarbeta, vara bra på att planera och organisera ditt arbete samt kunna nå resultat med hög kvalitet inom deadline.

Du har vad som krävs
Du har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Utbildning från Hyper Island eller Berghs School of Communication är meriterande. Du är van att arbeta operativt i LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter och Youtube. Du behärskar kommunikationsverktyget Falcon samt Sharepoint, Microsoft 365 och Adobe-program för enkel bildredigering. Dessutom har du har erfarenhet av taktisk annonsplanering i sociala kanaler och verktyg som ads manager. Flytande engelska och svenska eller danska är ett krav, övriga nordiska språk är meriterande.

Vi levererar
PostNord genomgår en kraftfull omställning. Som medarbetare inom Content-enheten har du en viktig roll i arbetet att återvinna förtroendet från kunder och mottagare och att bygga en stark framtidstro bland våra medarbetare. På PostNord får du möjlighet att arbeta med ett ungt varumärke med gamla anor där det skrivna ordet alltid har värderats högt, samtidigt som man ligger i framkant när det gäller den senaste utvecklingen inom logistik och e-handel. PostNord är, med sina centrala samhällsfunktioner, ständigt föremål för omvärldens granskande, vilket utgör en spännande utmaning när vi formulerar oss – såväl internt som externt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Experis. Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ellen Engström, 070-390 40124.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaSolna
Koncernavdelningen PostNord Corporate Affairs ansvar för koncernens kommunikation och hållbarhetsarbete. Enheten Content producerar innehåll för externa och interna kanaler, ger kommunikativ rådgivning och kommunikationsstöd till CEO och andra ledande koncernföreträdare och samordnar hanteringen av reaktiva aktiviteter. Bli en del av vårt team Till Content-enheten med placering på PostNords huvudkontor i Solna...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group