Brand Impact är Sveriges ledande retailbyrå inom Brand Experience mot FMCG och konsumentvaror. Vi arbetar med några av världens största varumärken kring deras Brand Experience, produktlanseringar och kampanjer i alla kanaler. Vi är 35 personer som sitter i ljusa och moderna lokaler i Årsta, ett stenkast från city. Brand Impact är del av SSI – världens största producent av Brand Experience med över 90 000 anställda i över 30 länder.

Kort om tjänsten

Du blir ansvarig för våra egna och kundernas innehåll i digitala medier. Du är kravställare gentemot ett stort antal leverantörer, frilansare och samarbetspartners, du ser till att kvalitetskraven följs och att allt material finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. De kanaler som du ansvarar för är webb och sociala medier, som du driver med hjälp av event, influencers, partners och press. Du kommer att arbeta i en mycket kreativ och dynamisk miljö med snabba beslut och bubblande optimism med många nystartade projekt och innovationer inom området.

Mer om tjänsten

Du ansvarar för allt innehåll i digitala medier: texter, bilder och video och kommer att arbeta med både färdigproducerat material från våra kunder och skapa eget material för egna kanaler. Du har stort handlingsutrymme inom ramen för tjänsten, och möjligheten att sätta din prägel och få genomslag för dina idéer.

I ditt jobb ingår bland annat:

  • Analyser av nulägessituationen och uppsättning av investeringar i korrekta kanaler och med relevanta samarbeten.
  • Du säkerställer att allt content är inspirerande och on brand och följer våra strategier för kommunikation.
  • Du kravställer och kvalitetssäkrar contentleveranser för olika typer av digitala kanaler och våra olika marknader.
  • Du projektleder kampanjer och mediesamarbeten samt implementerar dessa.
  • Du följer upp och rapporterar resultat.

Din profil

Du har relevant utbildning och minst några års vana av likande arbetsuppgifter. Du har arbetat som produktionsledare eller koordinator på en mediabyrå, marknadsavdelning, reklambyrå eller mediehus och har förståelse för hur Digital Content Marketing fungerar i praktiken.

Du lever ett digitalt liv och förstår hela den digitala marknadsföringsprocessen, du pratar samma språk som dina kontakter bland digitala specialister och leverantörer av material.

Du trivs i en roll där du är en – ibland tuff – kravställare. Du har höga krav på kvalitet och har känsla för detaljer och helhet – både i form, bild och text. I din ansökan får du gärna länka till material du har arbetat med.

Även om du inte ska agera copy, har du förmåga att formulera dig professionellt, både på svenska och engelska, detta är krav.

Till denna roll krävs en mycket effektiv och strukturerad person. Du klarar att hålla igång många projekt och kontakter. Du är kommunikativ, lyhörd, prestigelös och en inspirerande och kreativ kollega.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten genom att klicka på länken och bifoga CV och personligt brev.

Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag. Tillträde enligt överenskommelse.

Lycka till!

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Brand Impact är Sveriges ledande retailbyrå inom Brand Experience mot FMCG och konsumentvaror. Vi arbetar med några av världens största varumärken kring deras Brand Experience, produktlanseringar och kampanjer i alla kanaler. Vi är 35 personer som sitter i ljusa och moderna lokaler i Årsta, ett stenkast från city. Brand...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group