Det här är jobbet

Som Content Creator hos HSNG skapar du innehåll i våra kanaler. Du ingår i ett fantastiskt team som dagligen stärker relationen till våra kunder, driver trafik och bygger vårt varumärke!

Vad du kommer att göra
Som Content Creator hos HSNG kommer du vara en nyckelperson i vårt marknadsteam. Vi är ett tvärfunktionellt team av personer med spetskompetens inom kommunikation, strategi, marketing automation, data och analys. Vårt uppdrag är att skapa tillväxt genom att vara relevanta, modiga och nytänkande i vår marknadskommunikation.

I rollen som Content Creator hos oss är din övergripande uppgift att arbeta med vårt innehåll och vara med och utveckla vår kommunikation genom hela kundresan. Initialt kommer du även att få arbeta med att uppdatera våra produkttexter, du kommer därför att få utbildning kring hur vi utformar närings- och hälsopåståenden på ett korrekt sätt.

En dag kan bestå av att:

  • Säkerställa bra dialog mellan och samverkan mellan olika avdelningar på HSNG för att kunna skapa det mest relevanta innehållet
  • Ansvara för vår innehållsproduktion samt mäta, följa upp och analysera aktivitet och engagemang i sociala medier och på hemsidan
  • Säkerställa att vi följer vår contentstrategi kopplat till våra mål
  • Bidra till nya processer för att öka effektivisering och kvalitet
  • Värdera PR-potential och nyttja nyhetsrum samt andra initiativ till förtjänad media
  • Uppdatera produkttexter.

 

Vi söker dig som

Är en kreativ, driven och nyfiken person som trivs i en dynamisk och kommersiell miljö. Du gillar att befinna dig i en arbetsmiljö med ett agilt arbetssätt, som är en förutsättning för att kunna navigera i det föränderliga landskap som HSNG befinner sig i.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, utvecklingsorienterad och initiativtagande. Du är självgående och är bekväm med både operativa och strategiska uppgifter. Samtidigt är du en lagspelare med god förmåga att samarbeta och med erfarenhet från att jobba i projekt med många intressenter från olika grupper och funktioner.

Vi ser att du har erfarenhet från en liknande roll och av att skapa kommunikation och innehåll i olika kanaler. Du är en kommunikatör med god affärsförståelse som är analytiskt lagd samtidigt som du är en duktig skribent. Du förstår vikten av att känna våra kunder och deras vardag för att kunna skapa relevant och konverterande kommunikation och marknadsföring. Du är nyfiken och vill förstå vad som driver våra kunders beteende och deras köpprocess.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom området, dokumenterad erfarenhet av att skriva i digitala kanaler, samt att du delar vår passion för träning och hälsa. Har du dessutom utbildning inom nutrition/dietist är det starkt meriterande.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park. Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer till exempel att få ett generöst friskvårdsbidrag, fredagsfrukost och möjlighet till prisvärd massage. Som en del av Orklakoncernen finns det även goda utvecklingsmöjligheter.

Låter detta intressant?

Du är välkommen att börja omgående, men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi tar löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta CMO Johan Holmström, johan.holmstrom@gymgrossisten.com

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingSolna
Det här är jobbet Som Content Creator hos HSNG skapar du innehåll i våra kanaler. Du ingår i ett fantastiskt team som dagligen stärker relationen till våra kunder, driver trafik och bygger vårt varumärke! Vad du kommer att göra Som Content Creator hos HSNG kommer du vara en nyckelperson i vårt marknadsteam....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group