Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på den europeiska online-marknaden. Vi har en ledande position inom skandinavisk outdoor och bolaget omsätter drygt en halv miljard kronor. Vi står inför en stark tillväxt och söker nu en Content Creator till vår marknadsavdelning.

Hos oss får du arbeta i en trevlig och prestigelös miljö tillsammans med engagerade kollegor och ett starkt varumärke. Din placering kommer vara på vårt huvudkontor i Räppe utanför Växjö.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Content Creator ansvarar du för att skapa säljande kampanjmaterial genom bild, text och grafik för våra digitala kanaler och till viss del tryckta medier. Rollen innefattar även bildredigering, planering och publicering av innehåll på vår webb samt planering och skapande av nyhetsbrev och annan mailkommunikation.

Du kommer att ingå i vårt Online Sales-team, en del av marknadsavdelningen, som består av fyra personer som arbetar tätt tillsammans med korta beslutsvägar. Du välkomnas av ett hängivet team med mycket driv och idéer och du rapporterar till vår Head of Online Sales Team.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss tror vi att du är energisk, målfokuserad och engagerad. Avgörande i rollen som Content Creator är din effektivitet och flexibilitet och att du gillar att jobba med snabba beslut och korta deadlines. Du ska ha en god förmåga att planera din tid och självklart är du kreativ och kan arbeta både självständigt och i team.

Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i olika bildredigeringsprogram samt erfarenhet av design. Akademisk utbildning inom media, kommunikation eller webbdesign är starkt meriterande. Kan du även skriva kortare, säljande texter utifrån aktuella teman och säsonger är det ett plus.

Tjänsten kräver goda kunskaper i Photoshop och Illustrator. Det är meriterande om du har intresse av foto, video, rörlig bild/animering, InDesign, en förståelse för html/css samt ett intresse för vår passion outdoor/friluftsliv.

Outnorth erbjuder dig i denna tjänst, en roll där du får vara med och påverka samt utveckla några av organisationens viktigaste verktyg. Hos oss råder ett öppet klimat där det går snabbt från beslut till genomförande och där vi värdesätter våra medarbetares idéer.

ANSÖKAN
Sista ansökningsdatum är den 20:e januari, men vi arbetar med löpande urval och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är på heltid. Vi följer kollektivavtal.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök via mail till jobb@outnorth.com. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Rundgren på telefon 070-274 68 40.

Ansök till: jobb@outnorth.com .

MedieJobbDesign & GrafikVäxjö
Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på den europeiska online-marknaden. Vi har en ledande position inom skandinavisk outdoor och bolaget omsätter drygt en halv miljard kronor. Vi står inför en stark tillväxt och söker nu en Content Creator till vår marknadsavdelning. Hos oss får du arbeta i en trevlig...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group