Vill du arbeta med spännande kunduppdrag och starka varumärken? Vi letar efter en begåvad Content & Community Manager som ansvarar för den dagliga hanteringen av våra kunders sociala kanaler. Vi arbetar i stor utsträckning med influencers, och denna roll inkluderar även idéskapande och projektledning för kampanjer över alla influencerkanaler.

 

Rollen kommer att ligga under MediaCom Beyond Advertising som är en specialistavdelning inom Mediacom som skapar, hanterar, distribuerar och utvärderar branded content för våra kunder över flera plattformar.

 

Arbetsuppgifter:

  • Utveckla, skapa och genomföra innovativa sociala-mediekampanjer
  • Idéskapande av foto- och videoposter & stories
  • Copywriting
  • Hantering av contentkalender
  • Idéskapande och projektledning av influencerkampanjer
  • Sätta upp och optimera annonskampanjer för sociala medier
  • Community management; övervaka och svara på användarkommentarer
  • Skriva rapporter och uppföljningar månadsvis av contentresultat, med rekommendationer om hur man kan utveckla innehåll.

Personen vi letar efter:

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av community/content management och har en hög nivå av muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, med förmåga att skriva underhållande och övertygande copy. Vidare är det meriterande om du har kunskaper i Adobe Creative Suite.

 

Som person är du kreativ och kan visa starkt koncepttänkande och leverera utmärkt arbete via sociala kanaler, idéer och innehåll. Du är vänlig, entusiastisk, proaktiv och arbetsam samt har ett passionerat intresse av konsumenttrender och insikter.

 

Snabbinfo:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Du kommer att vara placerad på vårt fina kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vill du arbeta med spännande kunduppdrag och starka varumärken? Vi letar efter en begåvad Content & Community Manager som ansvarar för den dagliga hanteringen av våra kunders sociala kanaler. Vi arbetar i stor utsträckning med influencers, och denna roll inkluderar även idéskapande och projektledning för kampanjer över alla influencerkanaler.   Rollen...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group