Är du den vi söker?
Vill du vara med och bygga upp och utveckla Hultafors Groups digitala avdelning? Du kommer att arbeta med flera av Hultafors Groups starka varumärken. Rollen som Content and Social Media Manager innefattar ett övergripande ansvar för att leverera bästa möjliga kundupplevelse, optimera kundresan, driva trafik, för några av deras varumärkes webbplatser som du kommer ha ett helhetsansvar för helt enkelt.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

– Skapa bästa kundupplevelsen och kundresan, för ett urval av deras varumärkes webbplatser, i linje med rådande strategi
– Tillsammans med de olika affärsområdena och marknad ta fram content och kommunikationsplaner
– Ansvara för trafikdrivning via webbaserade medier och sociala medier
– Öka följare i sociala medier
– Genomförande och uppdatering av Hultafors SEO strategi
– Aktivering och analys

Din profil
Du beskriver dig själv som en person som är bra på att planera och arbeta strukturerat samtidigt som du har en kreativ och innovativ förmåga. Du har drivet och nyfikenheten som gör att du alltid håller dig uppdaterad och utvecklas i rollen. Du trivs i en miljö där du kan vara med och påverka och är inte rädd för förändring. Du trivs som bäst i en roll där man får arbeta både strategiskt som operativt. I denna roll är det viktigt att du är en god lagspelare och har lätt för att samarbeta med andra. Din expertis är marknadsföring i digitala och sociala medier och du agerar naturligt som ett bollplank för dina kollegor. Du har verktygen som gör att du klarar ett högt arbetstempo.

Självklart har du en eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation med fokus på att skriva samt att du har några års erfarenhet från en liknande roll. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Google Analytics, Photoshop, SEO och i något CMS.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Är du den vi söker? Vill du vara med och bygga upp och utveckla Hultafors Groups digitala avdelning? Du kommer att arbeta med flera av Hultafors Groups starka varumärken. Rollen som Content and Social Media Manager innefattar ett övergripande ansvar för att leverera bästa möjliga kundupplevelse, optimera kundresan, driva trafik,...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group