Du som söker denna tjänst lever 360 grader digitalt och har en passion för digital kommunikation. Som person är du självgående, kommunikativ och samarbetsorienterad. Då mycket i ditt arbete handlar om att driva trafik och skapa engagemang men också att producera material behöver du vara nyfiken och kreativ. Du är väl bevandrad i kommunikation via webb och sociala medier och kommunicerar i skrift såväl på svenska som engelska anpassat för olika målgrupper. Befattningen kräver bred förståelse och kompetens inom onlinemarknadsföring och redaktionellt underhåll av webb och sociala kanaler, inklusive de verktyg som detta kräver. Du har koll på onlinetrender och är väl uppdaterad inom socialt/ digitala fenomen/ och funktioner. Du har ett genuint intresse för träning och nutrition och ser dig själv som en stark ambassadör för vårt varumärke.

För rollen krävs en akademisk utbildning inom webb/kommunikation/online eller motsvarande erfarenhet.

Arbetsprover kan komma att efterfrågas.
Vill du vara med på en resa och driva vår digitala verksamhet för ett av Sveriges starkaste varumärken inom Sport och träningskost? Är du en kreativ person med känsla för bild och form och som lever 360 grader digitalt? Till vårt team söker vi nu en Community manager som ska ansvara för och driva utvecklingen av Gainomax® på webben och i sociala medier.

Gainomax är det mest kända och prefererade varumärket inom sport och träningskost i Sverige och har funnits på marknaden i 20 år. Vi agerar på en nordisk marknad som är fragmenterad och i stark tillväxt. Gainomax sortiment karaktäriseras av produkter som framförallt används i ett träningssammanhang med drycker, bars och kvarg. Vårt sortiment är anpassat för att maximera effekten av träningen där vi fokuserar på ögonblicket efter träning; återhämtning men även med funktionella mellanmål som en del av en aktiv livsstil. Gainomax är på en resa mot ett mer uppdaterat uttryck, sortiment och kommunikation varvid socialt och digitalt är navet. Vill du vara med på vår resa?

Gainomax ägs av Norrmejerier och verkar från Umeå.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att driva, bevaka och utveckla upplevelsen av varumärket Gainomax på vår webbplats och i sociala plattformar i linje med övergripande marknadsstrategi. I rollen kommer du att ta fram, publicera, underhålla samt optimera och uppdatera innehåll på webben och i sociala medier. Arbetet omfattar socialt/digitalt redaktörskap för att skapa ett större engagemang i våra digitala kanaler, driva trafik samt på sikt öka preferensen för Gainomax i målgruppen. I rollen samarbetar du nära vår mediabyrå i köp av sponsrade inlägg och digitala kampanjer men även med vår reklambyrå för producerande av visst content. I rollen förväntas viss framtagning av text, bild och rörligt material. Du fungerar som kontaktperson mellan Gainomax och konsumenterna på sociala plattformar och är länken mellan kundtjänst/nutritionsexpert, sponsring och kvalitet beroende på konsumentfrågornas karaktär.

Tjänsten innebär att du i ett nära samarbete med Brand Manager ansvarar för varumärkets onlinestrategi samt skapar visst content till alla våra onlinekanaler.

Du kommer ha en central roll i vårt team med stora möjligheter att påverka och vara med i utvecklingen av vår digitala verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid Norrmejeriers huvudkontor i Umeå. Du rapporterar till Marknadschef Gainomax ®. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök här.

MedieJobbArkivUmeå
Du som söker denna tjänst lever 360 grader digitalt och har en passion för digital kommunikation. Som person är du självgående, kommunikativ och samarbetsorienterad. Då mycket i ditt arbete handlar om att driva trafik och skapa engagemang men också att producera material behöver du vara nyfiken och kreativ. Du...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp