Om rollen
För denna roll tror vi att du är i början av din karriär och vill ta nästa steg till in i ett företag i en spännande och underhållande bransch!

Tjänsten omfattar pr-kommunikationen kring våra speldrivande varumärken, vinster, sponsorsamarbeten och inom ATG Drömfond där vi bland annat stöttar hästnäringen, samhället och idrotten via olika initiativ.
Du ska vara drivande i idéarbetet rörande vinstkommunikation gällande Sport och Casino samt i nära samarbete med vinstkommunikation inom Häst.
Du kommer att arbeta med kommunikationsplaner, pressmeddelande, Q&A, sociala medier och du är även en viktig del i det dagliga kommunikationsarbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom området. Du är orädd, noggrann, offensiv och gillar att äga och driva projekt samt är nyfiken på att följa utvecklingen inom pr- och SoMe. Du är en mycket god skribent och har vana att sätta budskap snabbt och du sätter dig snabbt in i olika typer av frågor och gör dessa enkla att förstå. Det är meriterande om du har erfarenhet från underhållning-, sport- eller spelbranschen.

Om mig – rekryterande chef Camilla Filipsson, Head of External Communication
I hela mitt yrkesverksamma liv har jag haft förmånen att få arbeta med sådant jag tycker är roligt. Oavsett om jag arbetat med kommunikation på TV4, Discovery Networks eller som nu, på ATG, drivs jag av att få kollegor, media, politiker, m.fl att känna sig informerade, engagerade och trygga.
Under åren har jag skapat ett betydande nätverk till såväl journalister som opinionsbildare. Genom att ständigt nätverka även internt säkrar jag tillgång till relevant information för den externa kommunikationen. Mina arbetsplatser har alltid befunnit sig i hetluften på ett eller annat sätt. Det är inte en slump. Jag dras till sammanhang som kräver skärpa och förståelse för vad som går an. Att som nu arbeta i spelbranschen är en sådan utmaning.

Jag har under min tid på ATG byggt upp ett snabbfotat team med en bred kunskapsbas, vi litar på varandra och jobbar fokuserat samtidigt som vi kan slappna av och ha roligt tillsammans.

På fritiden hänger jag helst med mina tre hästar, när inte min sambo pockar på uppmärksamheten och vill ta en tur med båten. Att vara ute i skog och mark med både människor och djur ger mig energi och glädje, en stor anledning till att jag bosatt mig en bit utanför stan.

Övrigt:
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och är placerad på vårt kontor som ligger vid Solvalla men på grund av Covid-19 så sker i nuläget arbetet på distans. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Om rollen För denna roll tror vi att du är i början av din karriär och vill ta nästa steg till in i ett företag i en spännande och underhållande bransch! Tjänsten omfattar pr-kommunikationen kring våra speldrivande varumärken, vinster, sponsorsamarbeten och inom ATG Drömfond där vi bland annat stöttar hästnäringen, samhället...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group