Jag heter Jan Holmberg och ansvarar för Marketing Excellence och Channel Management på Telia Sverige. Vi utvecklar kontinuerligt vår organisation för att på bästa sätt matcha ett modernare och enklare Telia. Nu söker jag dig som vill utveckla en ny funktion med fokus på att optimera våra samlade aktiviteter inom medier och kommunikationen i alla våra kanaler.

Din nästa ledare och nya kollegor
Din nya roll innebär att ansvara för Channel och Media Management för Telia Sverige. Utifrån strategisk och taktisk marknadsplan ansvarar du för planering och optimering oavsett kanal (omni channel). Rollen innebär att utifrån givna budgetar planerar och optimera aktiviteterna och arbetar med uppföljning och resultat kopplat till kommunikation, medier och kanaler. Du kommer även att fungera som huvudkontakt gentemot våra mediebyråer. Internt utgörs dina kontaktytor till stor del av projektledarna och respektive affärsområdesansvarig. Inom ansvarsområdet ligger också en aktiveringsstrategi för Sponsring. Du rapporterar till Head of Marketing Excellence.

Vi har bestämt oss för att skapa Sveriges bästa marknadsavdelning och det kan man bara göra genom att se till att arbeta med de bästa människorna. Kanske är du en av dem? Jag tror på egna initiativ och en prestigelös attityd, och ser helst att mina medarbetare är vassare än vad jag är.

Du
Jag söker dig med gedigen erfarenhet av det moderna medie- och kommunikationslandskapet. Du har förmågan att ”gifta” kommunikationskoncept med ett medietänk. Du kan arbeta med den övergripande bilden, men har också kunskap och intresse att dyka in i detaljerna när så krävs. Du vet hur man gör en riktigt skarp analys av hur vi bäst ska nå ut till valda målgrupper och hur man paketerar den på ett lättbegripligt, pedagogiskt sätt. Du kan utmana både externa partners, och interna intressenter i att tänka effekt och synergier.

Hur?
Telias värderingar Dare, Care, Simplify är grunden i det vi gör. För den här rollen lägger jag tonvikten på

Vi vågar vara innovativa genom att dela idéer, ta risker och alltid utvecklas.
Vi bryr oss om varandra genom att vara stöttande, respektfulla och ärliga.
Vi förenklar genomförande genom att fatta snabba beslut och vara leveranssäkra.

Varför?
Vi förändrar branschen, digitaliserar samhället och vi skapar den Nya Generationens Telco för att föra världen ännu närmare – på kundernas villkor. Det är vårt nästa kapitel i vår historia, vad är ditt?

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta mig på 072-5646460. Vi kommer att intervjua löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/administration.jpg?fit=1024%2C768https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/administration.jpg?resize=150%2C150MedieJobbAdministration
Jag heter Jan Holmberg och ansvarar för Marketing Excellence och Channel Management på Telia Sverige. Vi utvecklar kontinuerligt vår organisation för att på bästa sätt matcha ett modernare och enklare Telia. Nu söker jag dig som vill utveckla en ny funktion med fokus på att optimera våra samlade aktiviteter...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group