CatalystOne är den ledande aktören på den nordiska marknaden för HCM-system och vi är stolta över att ha välkända kunder som Paradox Interactive, Nordnet, Atea, EVRY, JM och Björn Borg. Vi har byggt en överlägsen produkt och en stark företagskultur i mer än 15 år. Den här unika kombinationen av produkt och kultur gör det möjligt för oss att överträffa förväntningar och vinna över stora globala konkurrenter. Våra kunder älskar oss och vi älskar dem! Vi är nu i en ambitiös tillväxtfas och kommer inom 5 år att öka vår kundbas 10 gånger om.Vill du vara med på vår spännande resa?Ditt livs bästa arbetsplats

Exeptionellt hög medarbetarnöjdhet. Förmånen att få representera nordens ledande Human Capital Management Software. Kontor mitt i centrala Stockholm. Flexibilitet och personlig utveckling naturligt förekommande i företagskulturen. En organisation som andas ambitiösa mål, en fantastisk tillväxtresa och grymma kollegor.

Top talents wanted

För att vår tillväxtresa ska bli en succé så behöver vi Stockholms bästa marknadsföringschef. Du som gillar när det händer saker på din arbetsplats. Du som är en grym kommunikatör och vill ha kul i ditt arbete. Du som vill växa i din roll och med ditt företag. Vi söker dig som levererar magiska resultat i team utan förlorad självständighet. Du som är en people person och förstår vikten av HR tillsammans med ett brinnande intresse för IT. Vi letar efter dig som älskar att analysera och granska marknader för att därefter sätta upp ambitiösa mål som kommer att segla hela vårt företag i hamn. Du som tror på en integrerad marknadsstrategi och ser the big picture och fruktbarheten i ett tätt sammarbete med sälj. Vi söker just dig som vill arbeta i en kärnavdelning på ett företag där ditt arbete kommer att uppmärksammas och vara av stor vikt för vår framgång.

Är du redo?

Vi har en modern marknadsstrategi som kräver ett 2018-tänk. För att lyckas i den här rollen bör du ha minst 5 års erfarenhet av B2B-marketing. Allra helst erfarenhet av att marknadsföra software. Har du högskoleutbildning, exeptionell kommunikativ förmåga i svenska och dokumenterad erfarenhet från leadsgenererande arbete så kommer du långt hos oss. I den här rollen krävs en djup förståelse för digital and inbound marketing med tillhörande kunskap i Hubspot, WordPress och Google analytics som exempel. Drömkandidaten är ‘hands on’ och gillar att arbeta operativt för att effektivt uppnå resultat i världsklass!

Ansvar för den svenska marknaden

Vi utövar tillit och flexibilitet och som stolt leverantör av HCM-system är vi självklart benägna till att erbjuda kompetensutveckling åt våra anställda. Vårt internationella marknadsföringsteam sammarbetar tätt över landsgränser och mellan avdelningar. Tjänsten kommer att vara självständigt ansvarig för den svenska marknaden och rapporterar till VP Marketing.

CatalystOne is an equal opportunity employer. We have a passion for people and believe that a diverse workforce is fruitful for our company culture. We process applications on a continuous basis and the position might be appointed sooner than expected.

Önskad kompetens och erfarenhet

Social media, kommunikation, b2b, marketing automation, hubspot, saas, it, hr, pr, marcom, software, Marketing manager, marknadschef, marknadskoordinator, marknadsansvarig, kommunikationschef, Communications manager, marcom manager, crm, hcm, analytic, salary, benefits, recruitment, communication,

Ansök här.

MedieJobbArkivStockholm
CatalystOne är den ledande aktören på den nordiska marknaden för HCM-system och vi är stolta över att ha välkända kunder som Paradox Interactive, Nordnet, Atea, EVRY, JM och Björn Borg. Vi har byggt en överlägsen produkt och en stark företagskultur i mer än 15 år. Den här unika kombinationen...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp