Är du duktig på att bygga relationer och brinner för kundkontakter? Har du erfarenhet från service och support?

Dina arbetsuppgifter
Företagsmarknadsavdelningen inom Öst Media söker nu en ny medarbetare till avdelningen Campaign Management. Den består av 10 personer som hanterar ärenden åt företagsmarknadsavdelningens säljare, men även direktkontakt med kunder och byråer. Ditt jobb är att ge våra säljare och kunder, bästa möjliga support via inkommande samtal, mail och chatt. Det är ett spännande jobb med mycket ansvar. Du jobbar självständigt, har mycket kundkontakt med stöd av övriga teamet. Gruppens underavdelningar är AdOps, Jobbplus, Google och Mätningar.

Dina uppgifter innebär att:

  • Ta hand om den inkommande försäljningen från säljare, kunder och byråer både via mail och telefon.
  • Hantera bokningar för våra olika medier; print, display, sociala medier, digitala stortavlor, webb-tv med mera.
  • Ta hand om annonsmaterial.
  • Hantera diverse olika system.
  • Krediteringar och faktureringar.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med service och support inom försäljning eller motsvarande utbildning. Jobbet kräver självständighet och en förmåga att, utifrån de behov som finns, komma med lösningar och rekommendationer. Du ska vara van att använda telefon och mail som arbetsverktyg. Erfarenhet av mediebranschen är inget krav, men meriterande. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Dina egenskaper
Du är utåtriktad och brinner för kommunikation mellan människor. Som person är du noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Jobbet kräver självständighet och en förmåga att, utifrån de behov som finns, komma med lösningar och rekommendationer. Du är en problemlösare, är resultatorienterad och har ett genuint intresse för försäljning. Du klarar av att arbeta både i team och enskilt med höga krav på leveransnivå. Stundtals under hög tidspress. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats med stabila anställningsformer, friskvårdsbidrag och tillgång till eget gym med mera. Vi satsar långsiktigt på vår personal och har över tid stora möjligheter till fortsatt karriärutveckling. Öst Media anställer och omger oss endast med de absolut bästa inom våra områden, med andra ord så arbetar du tillsammans med ett gäng fantastiska människor. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Utbildning
Öst Media erbjuder alla anställda en digitaliserings- och medieutbildning i absolut toppklass, med kontinuerlig uppdatering under hela anställningstiden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Start omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Arbetstider är vardagar på dagtid kl 8-17. Placeringsort Norrköping.

Ansök här.

MedieJobbStrategiNorrköping
Är du duktig på att bygga relationer och brinner för kundkontakter? Har du erfarenhet från service och support? Dina arbetsuppgifter Företagsmarknadsavdelningen inom Öst Media söker nu en ny medarbetare till avdelningen Campaign Management. Den består av 10 personer som hanterar ärenden åt företagsmarknadsavdelningens säljare, men även direktkontakt med kunder och byråer....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group