Sveriges bästa Campaign Manager till MatHem.se

MatHem.se är Sveriges största matbutik på nätet med en omsättning om ca 1 miljard kronor. Dessutom växer vi så att det knakar. Vi behöver nu förstärkas med Sveriges bästa Kampanjmanager.

Som kampanjmanager ansvarar du för att driva MatHems försäljning av kampanjvaror till konsument i alla kanaler. Du säkerställer att produktutbud, prissättning, marginal och placering bidrar till att öka MatHems försäljningstillväxt och kundlojalitet. Du måste ha en gedigen erfarenhet av, och ett stort intresse för, e-handel av konsumentvaror. Du rapporterar till Merchandise Manager på Ecommerce-avdelningen och har ett nära samarbete med kollegor inom Brand-, CRM-, Sortiment- och Inköpsavdelningarna.

Ansvarsområde

Att vara kampanjmanager på MatHem innebär att du ansvarar för att MatHems affärsmål avseende kampanjvaror uppfylls. Du ansvarar för att ta fram underlag samt publicera de produktkampanjer som kommer vara synliga i MatHems e-handelsbutiker och marknadsföring. Du ser till att rätt kampanjvaror till rätt pris syns på rätt ställe vid rätt tillfälle för samtliga av våra kunder. Du tar fram beställningsunderlag för kampanjvaror till inköpsavdelningen med korrekta volymberäkningar för ett optimerat orderflöde och försäljningsvolymer. Du koordinerar och kommunicerar kampanjinformation och -uppföljning mellan berörda avdelningar för kontinuerlig förbättring och är den som är kravställare för utveckling och underhåll av vår centrala kampanjplanering.

Arbetsuppgifter

Du förväntas bland annat:

  • Ansvara för att vi har ett optimerat och koordinerat kampanjprogram genom att leda och samarbeta med delaktiga avdelningar.
  • Självständigt skapa och söka attraktiva erbjudanden till våra kunder med input från bl.a. konverteringsanalytiker och sortimentsavdelningen.
  • Skapa beställningsunderlag till inköpsavdelningen på kampanjvaror.
  • Lägga upp kampanjer i våra e-handelsbutiker och marknadsföring samt bevaka och optimera dessa med fokus på försäljning, marginalpåverkan och kundupplevelse.
  • Trivas i en atmosfär där det ständigt händer mycket men att du även har förmågan att upprätthålla och ansvara för våra interna rutiner kring kampanjer och löpande söka förbättrings- och utvecklingsmöjligheter.

Om dig

Som person är du positiv, driven och får saker att hända, samt gillar mat förstås. Du har en stark och bevisad analytisk förmåga, som gör att du är van att översätta data till insikter och agerbara samt lönsamma lösningar. Du är väl medveten om att den största visionen inte spelar någon roll om du inte lyckas gå från koncept till live.

Du brinner för försäljning och du har en djup förståelse och empati för kunden. Du är genuint intresserad av att driva försäljning och kundnöjdhet med hjälp av data, psykologi och teknologi, samt har en stark vilja att genom att kombinera dessa områden ge kunden den bästa och mest långsiktiga kundupplevelsen. Du vill lära dig nya saker men har också tålamod och uthållighet att förbättra nuvarande utmaningar.

Vi ser att du har minst 5 års relevant och praktisk erfarenhet inom dagligvaruhandeln med ett ansvar för en försäljning om minst 50 miljoner kronor per år. Har du även erfaren av e-handel är det ett plus.

Om anställningen

Arbetet sker i våra moderna lokaler vid Karlaplan, Stockholm – nära till tunnelbana och busslinjerna 1 och 4. Anställningen gäller tillsvidare med en provanställning om sex (6) månader. Lön enligt överenskommelse. Vi följer Tjänstemannaavtalet mellan Svensk Handel och Unionen.

Ansök här.

MedieJobbArkivStockholm
Sveriges bästa Campaign Manager till MatHem.se MatHem.se är Sveriges största matbutik på nätet med en omsättning om ca 1 miljard kronor. Dessutom växer vi så att det knakar. Vi behöver nu förstärkas med Sveriges bästa Kampanjmanager. Som kampanjmanager ansvarar du för att driva MatHems försäljning av kampanjvaror till konsument i alla kanaler. Du...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp