Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med de bästa influencerna i Sverige och Norden samt genomföra kampanjer som når ut till miljontals personer. Du får ansvar över egna kampanjer vilket innebär att vara delaktig i den kreativa briefen, kundkontakt och därefter förmedla informationen till aktuella influencers som ingår i vårt nätverk. Du arbetar nära vår säljavdelning och kommer löpande få uppehålla relationerna med våra influencers. Hos oss får du ett stort förtroende och bör ha stark initiativförmåga.

Du blir en del av en miljö där laganda och energi värdesätts väldigt högt och där ambition premieras. Din arbetsplats är Birger Jarlsgatan 55, mitt i centrala Stockholm.

Är du den vi söker?

Målet för rollen är att göra de mest lyckade kampanjerna i branschen så både kunder och influencer blir nöjda. Målsättningen är att bygga långa relationer med dessa. Vi ser gärna att du har arbetat med influencers i någon form tidigare.

Vi tror att du har struktur och arbetar effektivt. Du lever i den digitala världen och ser potentialen med influencers i sociala medier såsom Instagram, YouTube, bloggar etc.

Du kommer bl.a att fokusera på:

  • Kundrelationer tillsammans med kundansvarig säljare
  • Planering och genomförande av kampanjer med influencers via våra verktyg
  • Uppföljning och rapportering

Tjänsten innefattar även att ständigt hålla sig uppdaterad på det senaste inom sociala medier och skapa relationer med nya influencers.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med de bästa influencerna i Sverige och Norden samt genomföra kampanjer som når ut till miljontals personer. Du får ansvar över egna kampanjer vilket innebär att vara delaktig i den kreativa briefen, kundkontakt och därefter förmedla informationen till aktuella influencers som ingår i...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group