C More söker en driven och proaktiv förstasidesredaktör som ansvarar för att kurera våra förstasidor på alla plattformar. Du har god analytisk förmåga, är en säljande skribent, och har fingertoppskänsla när det kommer till att veta vad våra användare vill ha. Som förstasidesredaktör har du ansvar för alla redaktionella ytor på C More, där du tillsammans med våra andra redaktörer, planerar vad vi ska exponera, hur det ska rubrik- och bildsättas. Tjänsten kräver god social kompetens, helhetsperspektiv och god kännedom om vårt innehåll. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Personlig profil:

  • Du är noggrann, pålitlig och strukturerad.
  • Du trivs med deadlines och har lätt för att hålla dem.
  • Du kan improvisera och har en kreativ ådra.

Vi tror att du har en digital bakgrund, gärna med erfarenhet från någon större tjänst och där du har haft ansvar för innehållet. Din bakgrund är antagligen journalist, kommunikatör eller motsvarande.

Dina arbetsuppgifter

  • Övergripande ansvar för alla redaktionella ytor på C Mores Plattformar Serier/Film/Sport
  • Koordinerar innehållsfrågor med marknadsavdelningen, pressavdelningen, sporten, produkt och teknik-avdelningen
  • Driver projekt för att förlänga tittandet och öka tittade strömmar, individuellt eller i crossfunktionella team.
  • Ansvarar för rapportering och är stöd till analysavdelningen och inköpsavdelningen.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
C More söker en driven och proaktiv förstasidesredaktör som ansvarar för att kurera våra förstasidor på alla plattformar. Du har god analytisk förmåga, är en säljande skribent, och har fingertoppskänsla när det kommer till att veta vad våra användare vill ha. Som förstasidesredaktör har du ansvar för alla redaktionella...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group