Bygghemma.se söker säljande medie- och webkoordinator

Bygghemma är i en stark tillväxtfas och har redan etablerat sig som en av de starkaste e-handelsaktörerna. Denna resa beror till stor del på den starka entreprenörsanda som präglar företagets kultur och affärsidé. Bygghemma växer starkt organiskt men även med förvärv på den nordiska marknaden. För vår fortsatta tillväxt söker vi nu en Marknads- och webkoordinator till vår marknadsavdelning i Malmö.

Dina framtida arbetsuppgifter
Du kommer att ha en central roll i vår marknadsavdelning och koordinera projekt och aktiviteter både on- och offline. Projektledning av exempelvis säljkampanjer på web, TV-reklam, printannonsering och vår kundtidning kommer att ligga på ditt bord, liksom att hålla ihop löpande aktiviteter såsom publiceringar i nyhetsbrev och på sociala medier. Vi vill även att du arbetar för att texter i webbutiken och i samtliga marknadskanaler håller hög kvalitet och enhetlig ton.
En viktig del i ditt arbete blir att presentera och följa upp samarbete för gemensam annonsering med våra varuleverantörer. Detta förutsätter att du behärskar försäljning och förhandling och inte är rädd att lyfta luren.
Förutom kollegorna i marknadsavdelningen kommer du att ha tät kontakt med produktcheferna för de olika produktsegmenten samt externa parter som produktionsbolag, teknikleverantörer, mediebolag och inte minst Bygghemmas leverantörer.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi, marknadsföring eller annan utbildning som bedöms vara relevant för rollen. Du har minst 1 års erfarenhet av att ha jobbat i marknads- eller webavdelning, på reklam-/webbyrå eller som mediesäljare. Du har god datorvana och förutom officepaketet, främst excel, känner du dig hemma i Google Analytics och bildredigeringsprogram. Erfarenhet av e-handel, samt av att skriva annonstexter och säljande texter är meriterande.

Dina personliga kvalifikationer
Vi tror att du drivs av att utveckla innehåll och kanaler för vår marknadsföring och våra säljåtgärder – och av att vara en del av ett framgångsrikt och växande bolag. Du är analytisk, lösningsfokuserad och brinner för att få dina kunder nöjda, interna som externa. Då du kommer att hålla i textmaterialet är det viktigt att du har god språkuppfattning och är duktig på att uttrycka dig i skrift. Intresse för och viss kunskap i weblayout är meriterande, då du kommer att jobba tätt intill vår layoutare och vid behov kan få rycka in och stötta med enklare layoutuppgifter.

Arbetet är i många fall självständigt och du kommer att jobba med kanaler direkt mot våra kunder. Detta kräver ett gott omdöme och hög kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder
Ett självständigt och spännande arbete hos en av Nordens snabbast växande online-aktörer inom byggvaruhandel och heminredning. Du kommer att erbjudas en mycket omväxlande och lärorik roll inom web, marknadsföring och försäljning. Din insats kommer att märkas både internt och externt och din insats bidrar till stor del till den bild av Bygghemma som förmedlas till omvärlden.

Ansökan
med din ansökan genom att skicka CV + ansökningsbrev till nyttjobb@bygghemma.se och märk ansökan ”Marknads-och webkoordinator”. Vi tillämpar löpande urval så därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 juli 2016.

MedieJobbAdministrationMalmö
Bygghemma.se söker säljande medie- och webkoordinator Bygghemma är i en stark tillväxtfas och har redan etablerat sig som en av de starkaste e-handelsaktörerna. Denna resa beror till stor del på den starka entreprenörsanda som präglar företagets kultur och affärsidé. Bygghemma växer starkt organiskt men även med förvärv på den...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp