Vizeum är en mediebyrå där vi hyllar innovation och entreprenörskap. En plats där människan står i centrum och data är källan till insikten om hur vi som individer agerar i verkligheten. Den insikten parar vi med teknologi och därifrån skapar vi effektiva medielösningar. Vi är en mediebyrå där kunskapen och kreativiteten hos varje medarbetare skapar tydligt värde i våra kunders affär, och gör kommunikationslösningar som är värdefulla för mottagarna.

Arbetsuppgifter Som Business Director på Vizeum är du ansvarig för ditt kundteam och dina kunder. Du har budgetansvar och ansvarar för att strategiskt utveckla dina kunder som kan vara både svenska och stora internationella varumärken. Du leder arbetet i teamet och inspirerar, motiverar och utvecklar individerna i ditt team och är navet i vårt arbete att skapa ett vinnande samarbete som stärker både våra kunders och vår egen affär. Som Business Director driver du arbetsgruppen med strateger och kreativa mediespecialister, utvecklar och implementera kommunikationsstrategier med hög kvalitet i arbete och service.

För oss är strategiskt och kommersiellt tänkande, en obotlig nyfikenhet och drivkraften att vinna nyckeln till framgång.KompetensVem är du? Du har en akademisk examen och har gedigen erfarenhet av affärsutveckling, strategiska konsultuppdrag, kommunikation, marknadsföring, media, försäljning och ledarskap. Du har erfarenenhet från arbete på reklam-/mediebyrå eller från annan konsultverksamhet. Du är positiv, nyfiken och utåtriktad och brinner för marknadsföring och kommunikation.

Du har stor kunskap om media och är nyfiken på hur ny teknik och innovation kan få våra kunder att växa snabbare än sina konkurrenter. Du är affärsmässig och engagerad, socialt begåvad och tycker om att arbeta såväl med siffror som med ord. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är en skicklig presentatör som gillar att stå på scen. Du trivs i en snabbt utvecklande bransch, är en skicklig organisatör och har förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt.Vi erbjuder Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder och medarbetare en unik kompetens av holistiska och integrerade kommunikationslösningar.

Vi erbjuder attraktiva karriärmöjligheter, talangprogram mm i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får möjlighet att vara sig själv, utvecklas och nå sin fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare och ledare. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både på regional, nordisk och internationell nivå.

Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.AnsökanArbetsuppgifter Som Business Director på Vizeum är du ansvarig för ditt kundteam och dina kunder. Du har budgetansvar och ansvarar för att strategiskt utveckla dina kunder som kan vara både svenska och stora internationella varumärken. Du leder arbetet i teamet och inspirerar, motiverar och utvecklar individerna i ditt team och är navet i vårt arbete att skapa ett vinnande samarbete som stärker både våra kunders och vår egen affär. Som Business Director driver du arbetsgruppen med strateger och kreativa mediespecialister, utvecklar och implementera kommunikationsstrategier med hög kvalitet i arbete och service.

För oss är strategiskt och kommersiellt tänkande, en obotlig nyfikenhet och drivkraften att vinna nyckeln till framgång. själv, utvecklas och nå sin fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare och ledare. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/08/vizeum.jpg?fit=760%2C430https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/08/vizeum.jpg?resize=150%2C150MedieJobbAdministrationStockholm
Vizeum är en mediebyrå där vi hyllar innovation och entreprenörskap. En plats där människan står i centrum och data är källan till insikten om hur vi som individer agerar i verkligheten. Den insikten parar vi med teknologi och därifrån skapar vi effektiva medielösningar. Vi är en mediebyrå där kunskapen...