Consortio Fashion Group AB (CFG) är en av de ledande grupperna inom mode online i Norden, Baltikum och Östeuropa, och består av bolagen Cellbes och Bubbleroom – två bolag med starka och tydligt positionerade varumärken inom mode med kompletterande målgrupper.

CFG satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 250 butiker över hela Norden. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och är totalt cirka 220 medarbetare inom koncernen, med huvudkontor i Borås. Vi har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i fyra av dessa, och har dessutom ett sourcingkontor i Shanghai, vilket gör oss till en internationell och spännande koncern att utvecklas inom. Vidare säljer vi till flertalet andra länder internationellt, såväl direkt som genom partners.

Ditt uppdrag:
Bubbleroom befinner sig i en stark tillväxt och med anledning av det söker nu en Social Media Assistent till vår marknadsavdelning. I rollen kommer du tillsammans med vår marknadsavdelning att arbeta aktivt med Bubblerooms kommunikationskanaler. Ditt ansvar är även att skapa engagerande och relevant innehåll för Bubbleroom som varumärke på sociala medier, allt i enlighet med vår PR-plan. Arbetsuppgifterna är spännande och varierande, och huvudskligt fokus ligger på att vara aktiv i Bubblerooms sociala kanaler samt vara en hjälpande hand till andra roller kring Bubblerooms PR-satsningar. Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
Uppdatera sociala medier
Koordinera pressutskick
Assistera PR-avdelningen med diverse arbetsuppgifter
Jobba aktivt med Influencer Marketing

Vem är du:
Vi söker dig som är digitalt nyfiken, serviceinriktad, prestigelös och har lätt för att lära och ta egna initiativ. Du trivs i att arbeta i ett högt arbetstempo och tvekar inte att hjälpa till när situationen kräver.

Kvalifikationer:
Du har god digital vana och du har koll på det senaste trenderna inom sociala medier och e-commerce.
Vad kan vi erbjuda?
CFG och Bubbleroom är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod , driv och tillsammans . Vi sitter i fräscha, ljusa lokaler i Borås. Hos oss på Consortio Fashion Group arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Ytterligare information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tina Malmqvist, Marketing Manager, som du når via mail: tina.malmqvist@bubbleroom.com. Sista ansökningsdag är den 7/12, men vänta inte med din ansökan, då vi tillämpar löpande urval.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaBorås
Consortio Fashion Group AB (CFG) är en av de ledande grupperna inom mode online i Norden, Baltikum och Östeuropa, och består av bolagen Cellbes och Bubbleroom - två bolag med starka och tydligt positionerade varumärken inom mode med kompletterande målgrupper. CFG satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp