Vi söker dig som är en mångsidig digital kommunikatör med känsla för visuellt uttryck, språk och tonalitet. Rollen innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget och är ett centralt nav på marknads- och kommunikationsavdelningen. Arbetsuppgifterna sträcker sig från enklare uppgifter till mer komplexa och långsiktiga projekt.

I rollen som digital kommunikatör ingår ett brett ansvar för både produktion och publikation av innehåll i våra kanaler, både digitala och analoga, såväl externt som internt. Du är även med i PR-redaktionen för koncernen och jobbar aktivt med planering och genomförande av både Brighters bolagskommunikation och Actiste, ”Diabetes Managagement as a Service”.

En stor del av rollen är att leda och följa upp kommunikationsprojekt. Detta kan till exempel vara att samverka med frilansteamet som består av designer, copywriters och digital producent för att ta fram och uppdatera innehåll för våra webbsidor, informationsdokument, sälj- och annonsmaterial. Du samarbetar nära media och kommunikations-ansvarig för publicering och anpassning av företagets nyheter och liknande för sociala medier.

För att trivas i rollen och i teamet tror vi att du är:

 • Resultatorienterad och har god affärsförståelse.
 • Nyfiken, flexibel och tycker om att att lösa problem.
 • Analytisk, med god förmåga att tolka, strukturera och sprida information på ett enkelt och övertygande sätt.
 • Initiativtagande och implementerar dina idéer.

Vidare ser vi att du trivs i en operativ roll i en dynamisk miljö, med interaktion mellan olika discipliner i en global organisation samt att du drivs av att göra skillnad med passion för det du gör.

Din erfarenhet och kompetens:

 • Relevant marknads-/kommunikationsutbildning.
 • Minimum 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Mycket goda kunskaper i Adobe och Office paketen.
 • God kunskap om WordPress, SEO/SEM, Google Analytics, mail-chimp (eller liknande e-marketing verktyg).
 • Kan och förstår sociala medier – långt bortom den vanliga användaren.
 • Utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska – för alla kanaler och format.
 • Erfarenhet av att bygga upp content och leadgenerering på sociala medier och på webb.
 • Kan producera och redigera rörlig media, använda verktyg som Adobe premiere eller liknande videoredigerings program.

Vi ser det som en fördel om du kan fler språk än svenska och engelska samt att det även är meriterande med erfarenheter från att producera podcast, tex i Audacity eller annat verktyg.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill bli en av oss på Brighter?

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vi söker dig som är en mångsidig digital kommunikatör med känsla för visuellt uttryck, språk och tonalitet. Rollen innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget och är ett centralt nav på marknads- och kommunikationsavdelningen. Arbetsuppgifterna sträcker sig från enklare uppgifter till mer komplexa och långsiktiga projekt. I rollen som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group