Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar. Här finns såväl berg- och dalbanor och Bamses värld, som Spa och det fantastiska Vildmarkshotellet. Och framför allt: Här finns Nordens största djurpark.

Vill du vara med på vår resa och fortsätta bygga och utveckla våra två starka varumärken; Kolmårdens djurpark och Vildmarkshotellet? Nu letar vi efter en Brand Manager som kommer att vara en viktig kugge i arbetet att marknadsföra våra varumärken.

Som Brand Manager kommer ditt främsta uppdrag vara att bidra till Kolmårdens utveckling och lönsamheten genom att driva kommunikations- och utvecklingsprojekt från idé till slutleverans både på befintliga och nya marknader. Du kommer att vara en del av ett team som med stolthet, laganda och prestigelöshet jobbar i ett högt tempo och med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter

  • Formulera mål, strategier och taktiska planer för dina varumärken och produkter, samt säkerställa att målen nås.
  • Planera, genomföra och analysera marknadsdata och undersökningsresultat.
  • Aktivt arbeta med konsumentinsikter och våra gästundersökningar.
  • Utveckla marknadskommunikation innefattande reklam, digitala/sociala kampanjer, events och PR tillsammans med vår Inhousebyrå, social media manager samt mediebyrå.
  • Utveckla medieplaner tillsammans med Marknadsdirektör och mediebyrå och se till att alla deadlines hålls för leveranser av kampanjmaterial samt att övriga interna plattformar följer planen.
  • Utveckla nya produkter genom att delta i innovationsprojekt och upprätta lanseringsplaner.
  • Planera marknadsbudgeten för dina varumärken samt utvärdera effekten av de marknadskampanjer du genomför.
  • Arbetsleda och inspirera medarbetare på parkens marknadsavdelning.
  • Ta fram sälj-, kampanj-, och presentationsmaterial i nära samarbete med försäljnings- och hotellchef.
  • Kommunicera planer och resultat för interna intressenter.

Till rollen som Brand Manager söker vi dig med akademisk utbildning inom företagsekonomi/marknadsföring eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av marknadsföring mot konsumentsidan är ett krav. Vi vill att du har några års erfarenhet av Brand Management, som marknadsansvarig eller som senior projektledare på en marknadsavdelning.

Som person är du affärsmässig, drivande och har lätt för att skapa nätverk såväl internt som externt. Vidare tycker du om att ta egna initiativ och är van att hålla många projekt igång parallellt samtidigt. Du är analytisk och noggrann i ditt sätt att arbeta, samtidigt som du trivs med varierande arbetsuppgifter, där förmågan att både se detaljen och skapa överblick ingår som naturliga inslag. Du är en lagspelare som trivs i en innovativ och framåtlutad organisation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1 september. Du kommer att jobba nära och rapportera direkt till vår marknadsdirektör för Parks and Resorts. Tjänsten är placerad på Kolmårdens Djurpark men sitter en dag i veckan på Parks and Resorts huvudkontor i Stockholm. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår marknadsdirektör Joanna Hammar på joanna.hammar@parksandresorts.com Sista ansökningsdag är 10 juni men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här.

MedieJobbAdministrationNorrköping
Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar. Här finns såväl berg- och dalbanor och Bamses värld, som Spa och det fantastiska Vildmarkshotellet. Och framför allt: Här finns Nordens största djurpark. Vill du vara med på vår resa och fortsätta bygga och utveckla våra två starka varumärken; Kolmårdens...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group