I början av nästa år stärker vi på contentbyrån Borg Owilli upp vårt team med en junior grafisk designer på 50%. Till den här rollen söker vi dig som har ett genuint intresse för design och grafisk formgivning och ser fram emot att vässa dina kunskaper ytterligare hos oss.

 

 

Om rollen

Vi söker dig som är i början av din karriär inom området. Kanske har du ganska nyligen avslutat din utbildning inom grafisk design eller motsvarande och vill få inblick i arbetet på en modern och snabbrörlig contentbyrå?

I den här rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med alla på byrån, och framförallt med våra grafiska designers Elin och Emma samt vår Art Director Erik. Rollen kommer innefatta alltifrån layout för print och design av banners, till medverkan i större projekt för till exempel brand books eller hemsidor. Ofta under eget ansvar, men alltid med stöttning av dina kollegor och som del av ett större team.

 

 

Arbetsuppgifter

  • Originalarbete i form av sättningar inför print.
  • Framtagning av profilannonser och displaymaterial.
  • Framtagning av rörligt och statiskt innehåll för sociala kanaler.
  • Grafiskt profilarbete för interna och externa beställare.
  • Eventuellt stötta kollegor i arbete med webbdesign, rörligt material samt med förberedelser inför presentationer och pitcher.

 

 

Kvalifikationer

  • Du är utbildad inom grafisk formgivning eller motsvarande, alternativt är i slutet av dina studier och söker ett extrajobb
  • Du bör ha någon typ av erfarenhet av en motsvarande roll på byrå/inhouse där du har arbetat med sättningar och banners för sociala medier eller liknande – kan vara från en praktikperiod.
  • Du är bevandrad i Adobe Creative Suite
  • Du håller dig uppdaterad kring det senaste inom grafisk design och marknadsföring.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon typ av serviceyrke sedan tidigare

 

 

Vårt erbjudande till dig

Känn dig som hemma Vårt kontor ska vara en plats där man är bland vänner – inte bara kollegor. Därför firar vi vår framgång tillsammans, lyfter varandra och bjuder in till AW, temadagar och en hel del andra aktiviteter.

En platt organisation där initiativ uppmuntras Hos oss uppmuntras alltid egna initiativ och idéer. Vi tror att bolaget blir som bäst när vi utvecklar det tillsammans.

Din utveckling Vi arbetar i en feedbackintensiv vardag och vill att du alltid ska befinna dig i en miljö där du kan inspireras och utvecklas av din omgivning.

Hälsa och välmående Engagemang, utveckling och välmående står i centrum hos oss. För oss är både friskvårdsbidrag och tjänstepension en självklarhet.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
I början av nästa år stärker vi på contentbyrån Borg Owilli upp vårt team med en junior grafisk designer på 50%. Till den här rollen söker vi dig som har ett genuint intresse för design och grafisk formgivning och ser fram emot att vässa dina kunskaper ytterligare hos oss.     Om...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group