Borg/Owilli startades upp för 18 månader sedan och har växt otroligt snabbt sedan start, från att ha suttit i ett litet rum till att vi sitter i dag i ljus fräscha lokaler vid Stureplan. Borg/Owilli är ett kommunikationsföretag som består av content marketing-byrån Borg Owilli.Agency som jobbar med koncept- och idéutveckling samt innehållsproduktion, och Borg Owilli Media som är en annonseringsbyrå som arbetar med innehåll och distribution i köpta kanaler.

Rollbeskrivning
Till Borg Owilli.Agency söker vi nu en content manager. Du jobbar i team med våra två andra content managers. Du gillar högt tempo, ta egna intiativ och även stimuleras om arbetsdagen tar en helt annan riktning än vad du ahr tänkt. Precis som det kan vara på en redaktion. Vi ser gärna att du är en van skribent inom B2B och har en politisk eller ideell bakgrund där du skrivit en del debattartiklar.

Kvalifikationer

Gärna högskoleutbildning, Journalist eller politisk kand.
minst 2 års arbetslivserfarenhet (Gärna på byrå, Contentbyrå eller PR-byrå).
Extra plus om du har vana att skriva inom områdena Life-science, finans, IT samt skriva opinionsbildande inom Public Affairs.
Du behärskar att skriva både för print och digitalt.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Borg/Owilli startades upp för 18 månader sedan och har växt otroligt snabbt sedan start, från att ha suttit i ett litet rum till att vi sitter i dag i ljus fräscha lokaler vid Stureplan. Borg/Owilli är ett kommunikationsföretag som består av content marketing-byrån Borg Owilli.Agency som jobbar med koncept-...