Är du intresserad av att jobba med ljudböcker och ljudboksproduktion? Gillar du att arbeta i ett mindre team med många kontaktytor? Är du bra på att hålla i många olika projekt, arbeta självständigt och se nya lösningar?

En dag på jobbet
Ditt huvuduppdrag är att vara produktionsplanerare och ljudboksredaktör för nya ljudbokstitlar inom Bonnierförlagen och Bonnier Audio – från startmöte till färdig ljudbok. I arbetet ingår även att vara ett kreativt bollplank i olika ljudboksfrågor och att aktivt arbeta med att bedöma manus och utgivning utifrån ljudbokspotential. Du kommer att ingå i Bonnier Audios redaktion men samarbeta med många olika förlag och enheter inom Bonnierförlagen. Arbetet innebär även mycket kontakt med olika upphovsmän samt att du är delaktig i stort som smått som rör våra ljudböcker.

Övergripande arbetsuppgifter

  • Att vara redaktör/produktionsplanerare för nya ljudbokstitlar – hålla i produktionsbokning (röst och studio), infotexter, omslag och säkerställa att ljudboken produceras efter uppsatta riktlinjer.
  • Att med stöd av övrig redaktion projektleda specifika utgivningsprojekt/specialprojekt.
  • Att aktivt medverka för att utveckla den digitala ljudboken avseende utgivning och produktion.

I arbetsuppgifterna ingår även administrativt ansvar.

Kontaktperson för Unionen är Susanne Granberg. Du når henne på 08-696 80 00.

Vi eftersträvar ökad mångfald och kommer att beakta detta i vårt urval.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 27 januari 2017.

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet från att arbeta med ljudproduktion eller ljudböcker. Vi ser även gärna att du har ett intresse för litteratur och ljudböcker.
  • Du är kreativ, nyfiken och har öga för nya lösningar.
  • Du tycker om att samarbeta i grupp och är flexibel gällande arbetsuppgifter.
  • Du har stor egen drivkraft och förmåga att planera, prioritera och slutföra påbörjade uppdrag.
  • Du är noggrann och har god förmåga att upprätta och hålla tidplaner.
  • Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Är du intresserad av att jobba med ljudböcker och ljudboksproduktion? Gillar du att arbeta i ett mindre team med många kontaktytor? Är du bra på att hålla i många olika projekt, arbeta självständigt och se nya lösningar? En dag på jobbet Ditt huvuduppdrag är att vara produktionsplanerare och ljudboksredaktör för nya...