Är du i startgroparna av din karriär? Brinner du för SEO och vill vara med och skapa framgångssagan kring BOLISTs e-handel? Rekryteringarna till det expanderande bolaget fortsätter, nu med en SEO – och digital koordinator. Välkommen in med din ansökan!

INFORMATION OM UPPDRAGET

Academic Work söker för BOLISTs räkning en SEO – och digital koordinator som önskar hoppa på tåget mot en expanderande e-handel. Byggbranschen är den just nu snabbast växande branschen inom e-handel med en ökning på nära 30% per kvartal. Inför 2017 finns stora ambitioner där BOLIST söker nästa eldsjäl inom just SEO och e-commerce.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BOLISTs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BOLIST.

ARBETSUPPGIFTER

Som SEO – och digital koordinator kommer du arbeta med sökordsoptimering samt att utveckla företagets e-handel och sociala medier. Tjänsten erbjuder mycket administration och även utrymme för egna initiativ, idéer samt ansvar för mindre projekt. Du svarar gentemot marknadschef samt ansvarig för e-handeln.

Du kommer till exempel att:
* Arbeta med sökordsoptimering, ta reda på vilka ord på hemsidan man bör fokusera på samt skriva om texter i samma syfte
* Arbeta med de digitala kampanjerna, när bör bolaget ha vilka kampanjer?
* Ansvara för att utveckla sociala medier

Tjänsten passar dig som studerat SEO, e-commerce eller motsvarande, erhållit dig viss relevant arbetslivserfarenhet, har en god förståelse för området och nu vill ta nästa steg och ägna dig heltid åt vad du verkligen brinner för!

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har 0,5 2 års tidigare relevant erfarenhet från arbetsplats/praktik.
* Har mycket goda kunskaper i svenska språket
* God förståelse för sökordsoptimering och e-commerce

Det är meriterande om du:
* Har relevant utbildning
* Har arbetslivserfarenhet inom e-handel

Som person är du självgående och orädd för att prova nya saker. Vi ser att du är en person med ambitionen av att se resultatet av ditt arbete. Vidare är du flexibel inför förändrade förutsättningar och har inga problem att anpassa dig. Slutligen värderar vi självklart en god skriftlig kommunikativ förmåga vilket du uppvisar i ditt personlga brev.

Ansök här.

MedieJobbE-commerceSolna
Är du i startgroparna av din karriär? Brinner du för SEO och vill vara med och skapa framgångssagan kring BOLISTs e-handel? Rekryteringarna till det expanderande bolaget fortsätter, nu med en SEO - och digital koordinator. Välkommen in med din ansökan! INFORMATION OM UPPDRAGET Academic Work söker för BOLISTs räkning en SEO...