Dina arbetsuppgifter

Vi hjälper våra kunder med kommunikation i alla kanaler. Ditt fokus är att ta hand om innehållet i de sociala. Du ska förstå vilket innehåll som passar vilken kund, kunna fatta dig kort och smart i text, vara tillräckligt vass på foto och film för att inte behöva en soluppgång för att skina. Du gillar att förstå hur förändringar i teknik, algoritmer och beteende påverkar innehållet i sociala medier. Självklart kommer du vara en del av en arbetsgrupp för respektive kund, men det är ditt ansvar att kunden har en plan för sina sociala medier varje månad och att planen följs upp med relevant statistik.

Vi förstår att du inte kan vara bäst på allt det vi eftersöker, då hade du bott i Menlo Park. Men vi tror att du har engagemanget och drivet att bli viktig för våra kunder och oss.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingBorås
Dina arbetsuppgifter Vi hjälper våra kunder med kommunikation i alla kanaler. Ditt fokus är att ta hand om innehållet i de sociala. Du ska förstå vilket innehåll som passar vilken kund, kunna fatta dig kort och smart i text, vara tillräckligt vass på foto och film för att inte behöva...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group