Vill du vara med på resan för att nå rätt person, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt? Är du en digital marknadsförare eller en tillväxtdriven analytiker som har en passion för marknadsföring? Vill du använda din expertis inom digital marknadsföring för att bidra till kampen mot barncancer? Då kan detta vara en roll för dig.

Som Marketing Automation Specialist kommer ditt primära fokus vara att generera fler gåvor till forskning och Barncancerfondens verksamhet via privatpersoner och företag. Du är en del av vårt team av experter inom CRM och marketing automation och ska bidra med strategi, genomförande och uppföljning av aktiviteter mot valda målgrupper Tillsammans med teamet kommer du både utveckla befintliga och bygga nya givar-/kundresor från grunden, vilket bland annat innebär att kartlägga målgrupper och bygga upp kampanjer.

Du arbetar på avdelningen Information & Kommunikation och ingår i gruppen Analys & CRM som förutom din roll består av ytterligare en Marketing Automation Specialist, en relationsansvarig för våra Barnsupportrar samt en webbanalytiker. Du arbetar nära övriga kompetenser inom avdelningen och med insamlingsavdelningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:

 • Hantera givarresor och kampanjer i verktyget Salesforce Marketing Cloud, både process och utförande, inklusive uppsättning, implementering, testning och uppföljning av kampanjer samt vårdande aktiviteter under givarlivscykeln.
 • Sätta taktik och genomförande av aktiviteter och kampanjer.
 • Ansvara för att upprätthålla och säkerställa hög kvalitet i pågående aktiviteter.
 • Bidra till att öka givarbasen och försäljningen till nya företagskunder och bygga lojalitet på befintlig givarbas.
 • Analysera givarbeteende och olika mönster för att identifiera förbättringsområden.

Din profil:

 • Relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring.
 • Du har ett analytiskt tankesätt, lätt för att se synergier mellan affärsområden och är van att arbeta tvärfunktionellt.
 • Du har erfarenhet av att arbeta med marketing automation/CRM-verktyg såsom Salesforce, Pardot, Marketo eller Hubspot. 

Personliga egenskaper:

 • Du är självständig – sätter din egen agenda, driver arbetet framåt från idé till implementation.
 • Du är datadriven och analytisk – ser mönster och vill veta mer.
 • Du är resultatdriven – du har en passion för att driva trafik, engagemang, lojalitet och tillväxt.

Vi erbjuder:

Barncancerfonden är en arbetsplats med cirka 75 engagerade medarbetare som varje dag strävar efter att göra skillnad. Vi erbjuder en kreativ och ambitiös miljö där du har chansen att påverka Barncancerfondens utveckling och framtid. Vi sitter i trivsamma lokaler och har schyssta arbetsvillkor, som tjänstepension och försäkringar, enligt kollektivavtal.

På Barncancerfonden vill vi vara en arbetsplats präglad av en mångfald som speglar det samhälle vi är en del av.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2020/05/Barncancerfonden_lediga_jobb.png?fit=449%2C300https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2020/05/Barncancerfonden_lediga_jobb.png?resize=150%2C150MedieJobbStrategiStockholm
Vill du vara med på resan för att nå rätt person, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt? Är du en digital marknadsförare eller en tillväxtdriven analytiker som har en passion för marknadsföring? Vill du använda din expertis inom digital marknadsföring för att bidra till kampen mot barncancer? Då kan...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group