ATL är med sin renodlade nyhetsjournalistik den ledande affärstidningen för landsbygdens företagare . ATL.nu är landets största nyhetssajt inom de gröna näringarna. Vi arbetar framgångsrikt med webb-tv och premiuminnehåll.

ATL söker två digitala reportrar för tillsvidareanställning.

På ATL arbetar vi utifrån principen digitalt först – det betyder att all planering utgår från webben och sociala medier. Nu söker vi två reportrar som trivs allra bäst i de digitala kanalerna.

Du är en del av en redaktion på ungefär 20 personer och du har som digital reporter på ATL en nyckelroll i redaktionens digitala arbete.

Du sitter mitt i nyhetsflödet och har fullt fokus på nyheter i och om det gröna näringslivet – men du följer också det allmänna nyhetsflödet, nationellt och internationellt, för att plocka ut det som våra läsare och besökare är intresserade av.

Förutom att du är bra på att ta fram egna nyheter är du också duktig på att paketera och digitalisera andras material.

Självklart är du en skicklig användare av sociala medier – ATL finns idag på Twitter, Facebook, Youtube, Snapchat och Instagram.

Du är snabb, noggrann och har erfarenhet av att fatta egna publicistiska beslut.

Arbetstiden är schemalagd och kan innebära kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi sitter i Stadshagen i Stockholm.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och tillsättningarna sker omgående. Intervjuer kommer göras löpande, sista ansökningsdag är den 31 maj.

För att söka tjänsten:
Ansök genom länken http://www.lrfmedia.se/sv/about/jobs med ett personligt brev och CV senast den 31 maj 2018.

För frågor om tjänsterna kontakta publisher, Annika R Hermanrud, 070-164 67 78.
Facklig kontaktperson SJF är Annika Boltegård, tel 08-588 367 08.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
ATL är med sin renodlade nyhetsjournalistik den ledande affärstidningen för landsbygdens företagare . ATL.nu är landets största nyhetssajt inom de gröna näringarna. Vi arbetar framgångsrikt med webb-tv och premiuminnehåll. ATL söker två digitala reportrar för tillsvidareanställning. På ATL arbetar vi utifrån principen digitalt först – det betyder att all planering utgår...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group