Med din vana att skapa både idéer och lösningar baserat på text är du med och driver varumärket framåt. Du är med och vidareutvecklar vår digitala kommunikation samt säkerställer den dagliga kommunikationen för ATGs olika produkter.

Arbetsuppgifter

I rollen som copywriter kommer du att i huvudsak;

  • Ta fram textidéer för reklam- och kommunikationsmaterial
  • Säkerställa att arbetet utgår från ATGs varumärkes- och kommunikationsplattformar samt manifest.
  • Driva utvecklingen framåt av text i de olika medierna.
  • Intervjuer, utformning av tävlingsbidrag samt skapa innehåll för kampanjsidor
  • Omvärldsbevakning av konkurrenter

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom mediekommunikation/copywriting. Du har tidigare erfarenhet som copywriter eller liknade på en marknadsavdelning eller reklambyrå/inhousebyrå. Du kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska. Med ditt brinnande intresse för språk och dess inverkan har du förmågan att formulera dig intresseväckande och kärnfullt, både på ett fåtal ord och i längre meningar.

Som person är du kreativ, innovativ och lösningsorienterad. Du är proaktiv och kan arbeta självständigt, och du trivs med att arbeta i grupp. I grupper är du den som kommer med idéer och samt bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har en utvecklad social förmåga då du i din roll kommer ha många olika kontaktytor.

Om företaget

ATG är ett spelbolag som ägs av trav- och galoppsporten placerade vid Sveriges största travbana Solvalla. Vi har idag ca 350 medarbetare och satsar på att växa med lönsamhet, för att bli Nordens största spelbolag. Hos oss får du utvecklas både som medarbetare och ledare och vi satsar alltid på ständiga förbättringar på grund av ökad internationell konkurrens. Vi erbjuder bland annat en företagstränare, sportvåning, träning under arbetstid och flexibla arbetstider. Till skillnad från andra spelbolag så har ATG inget privat vinstintresse utan överskottet går tillbaka till trav- och galoppsporten. Genom detta så bidrar vi till att ca 30 000 människor runt om i landet kan syssla med det som de älskar, nämligen hästsporten. Eller som vi brukar säga – vi gör Sverige mer levande.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Med din vana att skapa både idéer och lösningar baserat på text är du med och driver varumärket framåt. Du är med och vidareutvecklar vår digitala kommunikation samt säkerställer den dagliga kommunikationen för ATGs olika produkter. Arbetsuppgifter I rollen som copywriter kommer du att i huvudsak; Ta fram textidéer för reklam-...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group