Tjänsten är ett vikariat på heltid fram tills 2019-07-31 med eventuell möjlighet till förlängning. Placeringsort i Bankeryd. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Art Director ansvarar du för genomförandet av det grafiska konceptet och uttrycket i Scandinavian Photos samtliga kanaler. Du ansvarar för att bidra till utvecklingen av Scandinavian Photos grafiska identitet och för att säkerställa att denna efterföljs i hela koncernen. Som Art Director är det viktigt att ha kunskap om marknadsföringsprocessen samt om hur man når olika målgrupper på marknaden via olika plattformar. Du deltar och är drivande i hela den kreativa processen från idé till färdigt projekt.
Du arbetar dagligen tillsammans med marknadskoordinatorn och produktteamet med att producera material för samtliga marknader (Sverige, Norge, Danmark och Finland). Du kommer bland annat vara med och ta fram nyhetsbrev, mässmaterial, presentationer, butiksmaterial, trycksaker, content till sociala medier och hemsida, printannonser m.m.

Vi söker:
Vi letar efter dig som har en relevant utbildning inom grafisk design och kommunikation, alternativt motsvarande kunskap via relevant erfarenhet och en grym portfolio. Du arbetar obehindrat i Photoshop, InDesign och Illustrator. Du är van att producera både för print och digitalt. Du har erfarenhet av att hantera projekt från idé till färdig kampanj – oavsett media.
Som person är du prestigelös, kommunikativ och har en stark kommersiell drivkraft. Du är självgående, noggrann och har lätt för att ta egna initiativ. Du har ett intresse för försäljning och ett starkt kommersiellt fokus i ditt arbete.

Om Scandinavian Photo:
Scandinavian Photo är en av Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. Försäljning finns i dagsläget i Sverige, Norge,Finland och Danmark. Bolagets strategi är att kombinera internethandel/distanshandel med mötesplats i form av fysiska butiker i de större städerna. Scandinavian Photos fokus är bra priser, en mycket stor portion kunskap och en hög servicegrad. Bolaget har 140 anställda och omsätter cirka 750 mkr.

Huvudkontoret ligger i Bankeryd och fysiska butiker finns idag även i Mölndal, Malmö, Stockholm och Oslo.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikBankeryd
Tjänsten är ett vikariat på heltid fram tills 2019-07-31 med eventuell möjlighet till förlängning. Placeringsort i Bankeryd. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina arbetsuppgifter: I rollen som Art Director ansvarar du för genomförandet av det grafiska konceptet och uttrycket i Scandinavian Photos samtliga kanaler....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group