Om MatHem MatHem grundades 2006 och är idag marknadsledare inom e-handel för livsmedel. Vårt mål är att ge våra användare smidiga och engagerande upplevelser i allt från planering och inköp till levereras med hög kvalitet direkt hem till dörren. Vi är ca 1500 anställda fördelade på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och våra tre logistikcenter i Stockholm/Bromma, Göteborg och Malmö.

Om rollen

I rollen som art director blir du en del av vårt inhouse-team. Tillsammans ansvarar vi för att hålla ihop känslan av MatHems varumärke genom alla kanaler, samt producera merparten av allt kommunikationsmaterial. Ditt huvudsakliga fokus blir att utmana teamets kreativa höjd och driva vårt visuella uttryck framåt, samtidigt som du säkerställer en röd tråd genom all kommunikation.

Vi söker

Vi söker nu en både kreativ och producerade art director som gillar att jobba tvärs över alla discipliner – reklam, design, digitalt, film, event, innovation. Du älskar att inspirera och guida andra kreativa och producerande resurser, men kommer i det dagliga arbetet behöva vara minst lika redo att själv kavla upp ärmarna och producera material.

Du kommer vara den som säkerställer vårt visuella uttryck i alla touchpoints genom att driva och äga frågan genom hela företaget. Det innebär att du måste lyssna, argumentera och sälja in dina (och teamets) idéer. Samtidigt som du ställer dig ödmjuk inför övriga avdelningars förutsättningar och utmaningar.

Din profil och bakgrund

Vi ser gärna att har en högre utbildning inom grafisk design, art direction eller liknande, samt att du arbetat i liknande roll på inhouse- eller reklambyrå minst 5 år. Du har mycket goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Illustrator. After effects är meriterande. Både print och digitala produktioner är naturligt för dig och du har arbetat med allt från materialbeställningar till slutleverans.

För att lyckas bra i rollen som art director på MatHem bör du förutom en rejäl dos kreativitet och ett starkt visuellt sinne, även trivas med att arbeta i team samt vara van vid komplexa projekt där tempot stundtals är högt. Dessutom bör du vara modig, se möjligheter där ingen annan ser dem, och våga utmana resten av organisationen för att hitta rätt väg framåt.

Övrig information och kontakt

Tjänsten är placerad på MatHems huvudkontor i centrala Stockholm och vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi arbetar löpande med urvalet så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 juni 2020. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Julia Olsson, Head of Creative, julia@mathem.se.

Ansök här.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2020/05/mathem_lediga_jobb.png?fit=1024%2C668https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2020/05/mathem_lediga_jobb.png?resize=150%2C150MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Om MatHem MatHem grundades 2006 och är idag marknadsledare inom e-handel för livsmedel. Vårt mål är att ge våra användare smidiga och engagerande upplevelser i allt från planering och inköp till levereras med hög kvalitet direkt hem till dörren. Vi är ca 1500 anställda fördelade på vårt huvudkontor i...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group