Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med glada kollegor och spännande projekt – ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller. Med såväl nationella som internationella kunder ges du möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet.

Din Kompetens: Är du en kreativ lagspelare med intresse för webb och innovativa lösningar? Trivs du med att jobba i projektform och har ett öga för såväl grafiska detaljer som användbarhet? Då tror vi att du skulle kunna passa bra här hos oss! I rollen som Art Director/Grafisk Designer designar du gränssnitten och detaljerna som lyfter den visuella användarupplevelsen. Du kommer framförallt att arbeta nära UX-/Interaktionsdeisgner och Front-end utvecklare för att skapa vassa gränssnitt som är användbara och fungerar utifrån teknik och plattform.

Önskvärda meriter: Vi tror att du har några års erfarenhet av grafisk formgivning och visuell kommunikation för digitala tjänster såsom webbplatser, portaler, appar och e-handelslösningar. V idare ser vi det som ett plus om du har jobbat med projekt mot medelstora eller stora bolag inom såväl privat som offentlig sektor samt projekt med internationell prägel. Dessutom är det fördelaktigt om du har erfarenhet av att jobba med projekt som sträcker sig över flera kanaler. Det är meriterande men inget krav på tidigare erfarenhet av konsultrollen.

Låter tjänsten intressant? Skicka CV, portfolio samt personligt brev redan idag, vi kallar till intervju löpande.

Ansök här >>

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/design.jpg?fit=1024%2C768https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/design.jpg?resize=150%2C150MedieJobbDesign & LjudStockholm
Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med glada kollegor och spännande projekt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i...