AR2 Reklambyrå söker just nu en Social Media Specialist till sin byrå i Linköping. Har du erfarenhet av att arbeta strategiskt med kunders sociala medier och känner igen dig i beskrivningen ”driven och självgående”? Sök då tjänsten som social media specialist!

Om tjänsten
Som social media specialist kommer du att ansvara för att planera och annonsera kampanjer samt arbeta strategiskt med dina kunders sociala medier för att utveckla deras digitala kanaler. I rollen ingår även att analysera och utvärdera resultat och följa upp dessa med kunderna. Att hålla sig á jour med de senaste trenderna och uppdateringarna är en självklarhet för dig då du brinner för sociala medier och copywriting. Vidare ingår det i rollen att sälja AR2s tjänster inom kommunikation.

Om dig
Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta med Facebook Business Manager, Facebook Ads Manager, Google Analytics samt av att arbeta med Instagram, Facebook och Linkedin. Vidare tror vi att du är en kommunikativ person med erfarenhet av copywriting där du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift, både svenska och engelska. Att arbeta kreativt och med bildspråk är något som kommer naturligt för dig då du har en känsla för det visuella. Din utåtriktade sida, ditt säljdriv och din initiativförmåga kommer väl till användning som social media specialist. För rollen krävs att du har erfarenhet av att arbeta med content marketing samt med digitala strategier.

För tjänsten är det meriterande om du har:
• Kunskaper i Photoshop
• Kunskaper i WordPress
• Kunskaper inom SEO
• Erfarenhet av rörligt media
• Erfarenhet och kunskap inom sälj
• Tidigare jobbat på reklam-/kommunikationsbyrå

Initiativtagande och noggrann är egenskaper som karaktäriserar dig och person. För att trivas i gänget på AR2 krävs att du är en lagspelare som kan ta egna initiativ.

Om AR2
AR2 är en reklam- och kommunikationsbyrå som sitter i nya och fräscha lokaler vid Melins torg i centrala Linköping. Bolaget bildades 2014 och har idag en blandad kundportfölj men med många stora kunder. På företaget jobbar idag art director, projektledare, skribent och marknadskommunikatör och till deras härliga team söker de nu dig – en social media specialist.

Om anställningen
AR2 har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.

  1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Jacob Allard via 0200 – 22 22 22 alt jacob.allard@adecco.se

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaLinköping
AR2 Reklambyrå söker just nu en Social Media Specialist till sin byrå i Linköping. Har du erfarenhet av att arbeta strategiskt med kunders sociala medier och känner igen dig i beskrivningen 'driven och självgående'? Sök då tjänsten som social media specialist! Om tjänsten Som social media specialist kommer du att ansvara...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group