Gillar du att arbeta kreativt och brinner för att göra det lilla extra? Är du ”service minded” och har en känsla för detaljer? Har du en passion för PR, journalistik, kommunikation och kanske även marknadsföring? Då kan du vara den vi söker!

Din utmaning – en ”doer” med teamkänsla

Du är ansvarig för PR och all ”content marketing” för Hermods och våra undervarumärken. Du har ett driv, en positiv och lösningsfokuserad attityd och inställning.

Din roll är rådgivande inom företagets verksamhetsområden i PR vad gäller artiklar, film, intervjuer, hur man kan jobba med media etc. Du bygger vårt kontaktnät med lokalpress, journalister och andra verksamma inom utbildningsbranschen för att få ut vårt varumärke, vår samhällsnytta och vad vi gör för skillnad i människors liv.

Vi är ett litet team som hjälps åt och hugger i där det behövs – även om vi har våra givna ansvarsområden.

Vi erbjuder dig

Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats mitt i centrala Stockholm där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Rollen som Ansvarig för PR och Content Marketing på Hermods innefattar:

 • Bygga upp ett nätverk kring journalister och kontakter med syfte att få ut våra artiklar och pressreleaser i media – både lokalt och nationellt
 • Informationssamling för allt innehåll
 • Skriva pressreleaser och artiklar av läsvärde samt även fota för dessa
 • Få ut innehåll i alla digitala och sociala kanaler (som Facebook, LinkedIn och MyNewsdesk)
 • Vlogg/podd
 • Film & Fotohantering för webb
 • Driva och projektleda inom ditt ansvarsområde

Din profil

Du har troligtvis

 • En universitetsexamen och/eller en YH-utbildning inom kommunikation/PR
 • En erfarenhet av PR, marknadsföring, försäljning och kommunikation.

Du har garanterat

 • En positiv och lösningsfokuserad attityd
 • Ett driv och ett engagemang utöver det vanliga

Du känner starkt för kommunikation, är noggrann och har en god språklig förmåga, samt lätt att formulera dig i skrift och målgruppsanpassa budskap för olika kanaler. Du klarar av att arbeta både självständigt och i team.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/Utbildningsföretagen och Unionen/SI.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka din ansökan redan idag, dock senast den 31 januari. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bergstedt, Marknadschef Hermods på anna.bergstedt@hermods.se.

Ansök hår.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Gillar du att arbeta kreativt och brinner för att göra det lilla extra? Är du ”service minded” och har en känsla för detaljer? Har du en passion för PR, journalistik, kommunikation och kanske även marknadsföring? Då kan du vara den vi söker! Din utmaning - en ”doer” med teamkänsla Du är...