Inredningsföretaget Brittfurn expanderar, nu söker vi dig som vill ha ett deltidsjobb som fotograf och ansvarig för våra kortfilmer i samband med våra projekt. Brittfurn skräddarsyr interiörer och skapar unika helhetslösningar både i privata hem och kommersiella miljöer.

Nu söker vi dig för ett deltidsjobb som ansvarig för digitala medier. Du kommer på egen hand ansvara för produktion, bearbetning, publicering och marknadsföring av kortfilmer. Du kommer ansvara för fotograferingar av interiörer och möbler samt marknadsföra dessa i digitala kanaler. Du ska ha gedigen kunskap i Photoshop, Illustrator och kunna leverera bilder samt layout till webbaserade artiklar. Dina tidigare erfarenheter spelar mindre roll, det är viktigare att du är innovativ, självgående och flexibel.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Inredningsföretaget Brittfurn expanderar, nu söker vi dig som vill ha ett deltidsjobb som fotograf och ansvarig för våra kortfilmer i samband med våra projekt. Brittfurn skräddarsyr interiörer och skapar unika helhetslösningar både i privata hem och kommersiella miljöer. Nu söker vi dig för ett deltidsjobb som ansvarig för digitala medier....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group