Är du vår nya digitala stjärna?

Som ansvarig för digitala medier kommer du att vara involverad i ett stort antal arbetsuppgifter och arbeta självständigt både på strategisk och operativ nivå. Tjänsten är ett föräldravikariat och är på heltid. Du blir anställd hos Bjurfors och tillträde ser vi gärna innan sommaren.

Som ansvarig för digitala medier är dina främsta fokusområden: projektledning, annonsering och mätning samt content. Du kommer bland annat att:

  • Projektleda och kravställa gentemot byråer rörande kampanjer på Instagram, Facebook och Google Ads samt jobba med uppföljning och analys av rapporter och resultat.
  • Följa utvecklingen i befintliga och nya kanaler för digital marknadsföring och löpande scanna av marknaden och träffa tilltänka leverantörer för att se till att Bjurfors ligger i framkant.
  • Tillsammans med marknadschefen ansvara för annonseringen i alla övriga digitala kanaler som t. ex. Hitta Hem, HittaMäklare samt göra löpande analyser för att utveckla kvaliteten på trafik och resultat.
  • Skapa annonser på Facebook och Instagram för Bjurfors Skånes räkning samt ta fram grafiskt material för digitala kanaler.
  • Övergripande ansvara för e-postmarknadsföring, utveckling av koncept och mallar, analys och resultat.
  • Skapa content till olika digitala kanaler genom samarbete med Bjurfors stylister och mäklare, samt nya partners som är knutna till företaget för att se till att Bjurfors ligger i framkant vad gäller inredningstrender och foto mm.
  • Ansvara för allt innehåll på Instagram Skåne, Pinterest samt nya kanaler i sociala medier. Löpande utveckla kontot och antalet följare med intressant content. Dialog med mäklare och stylister för att på bästa sätt exponera Bjurfors bostäder.
  • Vårda och utveckla ett nätverk med löpande kontakter med journalister och Influencers, samt andra intressenter inom relevanta målgrupper inom bostadsmarknaden och styling.

Som ansvarig för digitala medier rapporterar du till marknadschefen. Placering för tjänsten är på Bjurfors huvudkontor i Dockan i Malmö.

Din bakgrund

Du som söker den här tjänsten har arbetat i en liknande roll under ett antal år. Du är van att driva projekt, skapa annonser och kampanjer inom sociala/digitala medier, antingen själv eller drivit via byråer, med tydlig koppling till affärsnyttan. Vidare är du duktig på att ta fram marknadsriktad content. Du har förståelse för Google Analytics och Googles andra mätverktyg och är van att arbeta med analys och jobba mot uppsatta KPI:er. Du har förmågan att se helheten i affären och är van att tänka i kommersiella banor. Du har med fördel erfarenhet från ett entreprenörsdrivet bolag (gärna e-handel) inom tjänster/service där du tagit stort eget ansvar, både på strategisk och operativ nivå.

Du har ett genuint intresse för inredning, färg och form och följer gärna detta på sociala medier. Du har ett utpräglat bildseende och fingertoppskänsla för trender.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du som person är kommunikativ, självgående, initiativtagande, affärsmässig och socialt utåtriktad samt tycker om att ha många arbetsuppgifter igång samtidigt. Du är strukturerad, drivande och prestigelös.

APSIS Pro, Photoshop, Google Analytics, EpiServer eller andra liknande verktyg/program samt Word, Excel och PowerPoint är program du bör behärska.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis, och du ansöker via Experis.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Experis rekryteringskonsult Pierre Bellin på telefonnummer 040-660 63 03. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationMalmö
Är du vår nya digitala stjärna? Som ansvarig för digitala medier kommer du att vara involverad i ett stort antal arbetsuppgifter och arbeta självständigt både på strategisk och operativ nivå. Tjänsten är ett föräldravikariat och är på heltid. Du blir anställd hos Bjurfors och tillträde ser vi gärna innan sommaren. Som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group