Information om tjänsten
ICA Banken har lagt en utmanande och spännande strategi och ska ta en tydlig position på marknaden och skapa stark tillväxt. I detta spännande uppdrag ansvarar du för ICA Bankens egna och externa, digitala och sociala kanaler, utifrån ett kommunikations- varumärkes och försäljningsperspektiv. Rollen är både strategisk och operativ och ingår i enheten Varumärke och Kommunikation där du rapporterar direkt till marknadschefen.

Du kommer att ansvara för att utveckla, driva och säkerställa ICA Bankens närvaro och position digitalt. Du kommer bidra till utvecklingen av ICA Bankens digitala och sociala plattformar där du kommer att driva och delta i diverse tvärfunktionella utvecklingsprojekt.

Mycket av arbetet handlar också om att leda arbetet i hur kommunikationen driver den digitala försäljningen och vilken effekt vi vill uppnå. Samt vilka kanaler vi ska synas i. Du identifierar målgrupper för befintliga erbjudanden, och verkar för att skapa nya potentiella kunder. Du ska också säkerställa löpande uppföljning, analys och optimering av digital annonsering, konvertering och övriga digitala prestationer. Du ska därmed vara vass på att upphandla och kravställa gentemot externa partners. Du samarbetar med och koordinerar aktiviteter med övrigt kommunikationsteam samt övriga interna enheter.

Vi söker dig som:
Är resultatorienterad och drivs av att skapa affärer

Är nytänkande, är uppdaterad på och intresserad av trender och omvärld

Har mycket god kommunikativ förståelse

Har ett stort engagemang i ditt jobb
Är van vid och bekväm med att samarbeta med många intressenter i en stor organisation

Vi ser att du har erfarenheter från:

Universitets- högskole- eller liknande utbildning i marknadsföring och/eller kommunikation
Kompletterande digital utbildning

Minst 5 års erfarenhet från strategiskt och operativt arbete med digitala- och sociala medier

Dokumenterad erfarenhet av försäljningsoptimerande arbete i digitala kanaler
Erfarenhet av webbanalys och att arbeta datadrivet

Erfarenhet från större organisationer

Kontakt
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Walters tel 0733434766

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Information om tjänsten ICA Banken har lagt en utmanande och spännande strategi och ska ta en tydlig position på marknaden och skapa stark tillväxt. I detta spännande uppdrag ansvarar du för ICA Bankens egna och externa, digitala och sociala kanaler, utifrån ett kommunikations- varumärkes och försäljningsperspektiv. Rollen är både strategisk...