Vi är en kreativ innehållsbyrå med full fokus på rörligt. Vi skapar informativa, underhållande och effektfulla filmer åt en rad olika företag och organisationer. Vi producerar allt från snabba nyheter och filmer för sociala medier till längre reportage/dokumentärer och animerat. För oss är samarbete, högt till tak och att ständigt utvecklas viktigt och vi har som motto att alltid göra bättre idag än igår.
Vi söker en multikompetent animatör och filmredigerare som är vass på och intresserad av motion graphics, är tekniskt briljant i After Effects, samt behärskar klippning i Premiere Pro.
Du har erfarenhet av att jobba med motion graphics och känner dig hemma bland färg, form, typografi och animerings-tekniker. Du trivs med att sätta dig in i kundens behov och att komma med nya innovativa lösningar. I din roll ingår bland annat att hantera våra kunders rörliga grafiska profiler, ta fram mallar och templates för dessa, samt att utveckla work flow mellan After Effects och Premiere. Du kommer bli expert på våra kunders grafiska manér.
Du ska även ha mångårig erfarenhet som filmklippare. Du kommer klippa film både till sociala medier och längre format där ljudet är viktigt. Så det är ingen nackdel om du har ett intresse och känsla för musik. I projekten jobbar du tillsammans med våra kundansvariga, producenter, filmare, andra redigerare och animatörer, och du arbetar aktivt med att utveckla och ta fram idéer för olika sorters filmprojekt.

Tekniskt sett ska du:
Behärska After Effects och Premiere, samt flödet mellan dem
Känna dig helt säker på att redigera på ett strukturerat och långsiktigt sätt

Du förutsätts kunna:
Agera proaktivt och självständigt, med slutproduktens bästa för ögonen
Ge och ta emot feedback, jobba i team och släppa på prestige
Uttrycka dina idéer och kommunicera rakt, tydligt och ärligt
Vilja utvecklas själv och ha en stark vilja att utveckla Diggin

Utbildning/erfarenhet:
Relevant utbildning/erfarenhet inom motion graphics, medieproduktion och kommunikation
3+ års erfarenhet från projekt med stora och små budgetar

Övrigt:
Kunna tänka stort och kunna se helheten i varje detalj
Gediget och genuint intresse för rörlig bild
Ansvarsfull, positiv, självgående, kreativ, motiverad, noggrann och kvalitetsmedveten
Tala och skriva svenska och engelska obehindrat
Viktigt är att du kan visa upp arbetsprover där du också förklarar vilken din roll har varit i produktionen. OBS! Vi kan endast bedöma ansökningar som innehåller arbetsprover.
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt under våren och hoppas hitta en perfekt match senast till augusti 2018.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Vi är en kreativ innehållsbyrå med full fokus på rörligt. Vi skapar informativa, underhållande och effektfulla filmer åt en rad olika företag och organisationer. Vi producerar allt från snabba nyheter och filmer för sociala medier till längre reportage/dokumentärer och animerat. För oss är samarbete, högt till tak och att...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group