P4 Jämtland söker en självgående och kreativ agendareporter. Vi är med där det händer när det händer. Här ska publiken hitta det som är aktuellt och lokalt, men innehållet ska också roa och överraska. För många lyssnare är P4 en självklar kamrat vid frukostbordet, i bilen och på jobbet. P4 Jämtland speglar i röster och ämnesval hela länet och fångar eller skapar dagens snackisar, trender, avslöjanden och politiska utspel.

Är du en kreativ reporter med intresse för samhällsfrågor?

Agendasättande nyhetsjournalistik är ett av P4:s viktigaste uppdrag. Hos oss på P4 Jämtland jobbar du som agendareporter med gräv och granskningar och att ta fram egna nyheter, samt utvecklar våra nyheter över hela radiodagen och på alla våra plattformar. Du utgår ofta från berörda i din berättelse. Tillsammans med programledare, nyhetspresentatörer och digital redaktör skapar du publiceringar. Du arbetsleds av agendachefen men är van att arbeta fritt och ta stort eget ansvar.

För att vi skall fortsätta beröra och vara relevanta lokalt, söker vi dig som har:

  • Journalistutbildning eller likvärdig kompetens
  • Stor erfarenhet av nyhetsarbete
  • Breda samhällskunskaper
  • Digital kompetens
  • Körkort

Om du har erfarenhet av att ha jobbat med radio samt granskande journalistik är det meriterande.

Idéer och kreativitet är avgörande för att redaktionen ska fungera. Du är en driven reporter med ett stort intresse för samhällsfrågor och har en förståelse och känsla för vad som är viktigt för publiken. På våra agendareportrar vilar ett särskilt ansvar för att följa samhällsutvecklingen, nyhetsflöden och komma med egna uppslag. Du har ett stort engagemang och är bra på att samarbeta.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en programanställning på heltid under perioden 2019-10-01 till 2020-08-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att utgå från vår redaktion i Östersund. Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 31 augusti 2019.

Frågor om tjänsten: Lisbeth Hermansson, tel: 070-180 06 51

Frågor om rekryteringen: Desire Lindström, tel: 090-17 17 57

Facklig kontakt: Pelle Törnqvist, Unionen eller Marcus Frånberg, SJF som båda nås via växeln på tel: 063-16 06 00. Saco nås via saco@sr.se

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingÖstersund
P4 Jämtland söker en självgående och kreativ agendareporter. Vi är med där det händer när det händer. Här ska publiken hitta det som är aktuellt och lokalt, men innehållet ska också roa och överraska. För många lyssnare är P4 en självklar kamrat vid frukostbordet, i bilen och på jobbet....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group