Du älskar sport, nyheter, digitalisering och kommunikation!

Som projektledare är din huvuduppgift att marknadsföra digitala produkter och redaktionella initiativ. Du kommer att ingå i ett team om ca 4 personer med nära samarbeten med andra team och stödfunktioner.

Ansvarsområden 

Tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen och redaktionen ansvarar du för att säkerställa Aftonbladets unika position på marknaden. Du har nära kontakt med redaktionen, olika samarbetspartners, byråer och projektleder några av våra prioriterade projekt med tyngdpunkt inom digitala medier.

Du ansvarar för att planera och driva projekt enligt tidplan och budget.

Du är tydlig kravställare för digitala kampanjer mot våra upphandlade byråer. Du ansvarar för att ta fram aktivitetsplan och för att implementera, optimera och följa upp digitala marknadskampanjer inom ditt ansvarsområde. Du stöttar övriga marknadsavdelningen med din kunskap om digital kommunikation, nya medievanor och sociala medier.

Erfarenhet och profil 

Vi söker dig som har ett digitalt angreppssätt på alla typer av kommunikationsutmaningar. Du lever på internet och ser mobilen som din first screen. Du använder dagligen Snapchat och andra sociala kanaler samt förstår vilka utmaningar kommunikationsbranschen står inför med ständigt förändrade beteenden.
Då sport är en viktig del i vårt varumärke ser vi gärna att du älskar det i alla fall nästan lika mycket som vår sportredaktion gör.

Du ser möjligheter och driver självständigt frågor framåt genom en kombination av strategi, analys och operativ förmåga.

Du några års erfarenhet av att ha arbetat med marknads-, PR- eller kommunikationsarbete i digitala kanaler. Du har erfarenhet av marknadsföring och har arbete på eller med byrå eller leverantör.

Du drivs av förändring och gillar nya utmaningar. Ett kreativt tänkande är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är en entusiasmerande projektledare som kan hålla ihop och driva projekt tillsammans med andra. Du är en orädd teamplayer.

Du har relevant utbildning inom marknadsföring.

Ansök här.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/08/aftonbladet.png?fit=759%2C488https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/08/aftonbladet.png?resize=150%2C150MedieJobbProjektledningStockholm
Du älskar sport, nyheter, digitalisering och kommunikation! Som projektledare är din huvuduppgift att marknadsföra digitala produkter och redaktionella initiativ. Du kommer att ingå i ett team om ca 4 personer med nära samarbeten med andra team och stödfunktioner. Ansvarsområden  Tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen och redaktionen ansvarar du för att säkerställa...