I din roll kommer du att hantera administrationen för Bilias webshop, genom att ansvara för att alla kundbeställningar hanteras och administrera att varor finns att hämta på valda anläggningar runt om i Sverige. Du kommer även att ha ansvar för att alla ordrar för hemleverans hanteras och ha direktkontakt med kunder via telefon och mail/chat. Du kommer även i din roll att ha kontakt med leverantörer för att säkerställa att vårt sortiment finns tillgängligt. Som administratör för webshopen tillhör du vårt team för Bildelar, och under perioder av låg belastning på webshopen stöttar du upp med försäljning av reservdelar i butik samt förplock av varor.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har någon tidigare bakgrund inom administration och service. Du behöver inte tidigare ha arbetat med försäljning av bildelar, men meriterande om du har vana från att arbeta med e-handel i någon form. Arbetet kräver att du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör ha lägst gymnasiekompetens.

Personliga egenskaper
• Du behöver vara noggrann och strukturerad.
• Initiativtagande och självgående
• Intresserad av utvecklingen av e- handel och har en positiv inställning till detta.
• Du är en god kommunikatör som kan prata med alla typer av kunder och leverantörer har ett professionellt och positivt förhållningssätt.
• Du delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Haga Norra, Solna.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Peter Andersson, Servicemarknadschef, tfn 08-744 81 82
Facklig representant: Roger Johnsson, Unionen, tfn 08-744 81 88
Ansök här.

MedieJobbAdministrationHaga
I din roll kommer du att hantera administrationen för Bilias webshop, genom att ansvara för att alla kundbeställningar hanteras och administrera att varor finns att hämta på valda anläggningar runt om i Sverige. Du kommer även att ha ansvar för att alla ordrar för hemleverans hanteras och ha direktkontakt...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp