OMD är en av Sveriges mest framgångsrika och belönade mediebyråer med både stora och små kunduppdrag.

I rollen som Ad Ops Coordinator blir ditt främsta ansvar att operativt ansvara för kampanjarbetet och optimeringen för kundens digitala kampanjer, samt vara delaktig i planeringen av dessa. Rollen som Ad Ops Coordinator ställer krav på kunskap och förståelse för kundens affär, marknad och varumärke, samt att du kan se utmaningar såväl som nya möjligheter.

En viktig del av arbetet är att leverera uppföljning till kundansvarig eller kund med förbättringsförslag till kommande kampanjer. Vi vill att du får en förståelse för olika dataköp från externa partners/leverantörer som kan förbättra våra datadrivna köp. Du kommer att delta i och driva projekt som ger mervärde både internt och mot kund.

Arbetet kräver att du har lätt för att sätta dig in i olika system, då ditt dagliga arbete utförs i flertalet plattformar. De system som du kommer att arbeta i är bland annat Adform, Doubleclick och Sizmek m.fl.

Ditt arbete kommer även innefatta relationsbyggande, samarbeten och nätverk med medier och du får möjlighet att delta och representera OMD vid möten, seminarium och andra branschspecifika evenemang.

Vi vill att du;

har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp

är noggrann, strukturerad och vän med siffror

tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga

är prestigelös i ditt arbete

har en hög känsla för service

har en stor nyfikenhet och lust att utforska nya kommunikationsmöjligheter

har erfarenhet av annonsteknik/HTML alt. ett intresse för detta område.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från mediebranschen och liknande arbetsuppgifter, men inte ett krav. Stor vikt kommer dock att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete i en fartfylld och intensiv miljö tillsammans med fantastiska kollegor.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Deemus, Ad Ops Director, på christian.deemus @omd.com ​, eller +46704105915
Vi ser fram emot din ansökan och att få en ny driven medarbetare till vårt team!

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?fit=500%2C262https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbAdministrationStockholm
OMD är en av Sveriges mest framgångsrika och belönade mediebyråer med både stora och små kunduppdrag. I rollen som Ad Ops Coordinator blir ditt främsta ansvar att operativt ansvara för kampanjarbetet och optimeringen för kundens digitala kampanjer, samt vara delaktig i planeringen av dessa. Rollen som Ad Ops Coordinator ställer...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group