Vi bygger Sveriges bästa byrå – vill du vara med?

Carat är en av världens ledande mediebyråer. Vi ingår i globala Dentsu Aegis Network som erbjuder en unik helhet av kommunikationslösningar. Vi har spetskompetens inom både affärsplanering, mediestrategier och integrerad kommunikation. En central del av vår affär är att ta fram strategiska konsumentinsikter, utifrån vilka vi sedan skapar både marknads- och mediestrategier för våra uppdragsgivare. Till vårt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm söker vi nu en ny kollega till vårt Client Service team i Stockholm.

Vad gör en Activation Manager?

En Activation Manager arbetar tillsammans med en strategisk Client Director med våra större kunder och tar utifrån strategiska rekommendationer fram detaljerade medieplaner. Man deltar i diskussioner om mediestrategier och medieval och ansvarar för implementering av kampanjer, bokningsdeadlines, materialdeadlines och materialspecifikationer. I arbetet ingår att leda och briefa specialister i arbetet runt en gemensam kund, att säkerställa optimering av kampanjer, uppföljning och mätning, samt rätt fakturering och rapportering. Att boka och planera möten med arbetsteamet och med kund och att arbeta med kundvård. Visst eget kundansvar ingår och man arbetar då självständigt med att driva och utveckla sådana uppdrag.

För vissa kunder ingår även en sk. Fullservice roll om kunden har ett strategiskt team runt sig – detta är individbaserat och beroende på erfarenhet och kompetens. I dessa kunduppdrag äger du inom ramen av denna roll hela uppdraget hos kund, där du erhåller en större strategisk stöttning från Client Director/Strateg och du har även budgetansvar.

I rollen ligger också att bygga starka relationer med alla Carats partners, såväl med uppdragsgivare som med leverantörer, reklambyråer och undersökningsbolag som med arbetskollegor och våra systerbolag inom Dentsu Aegis Network – allt för att skapa ett glödande samarbete i alla led.

För oss är en struktur och ordning i kombination med en obotlig nyfikenhet och en glödande proaktivitet nyckeln till framgång!

Vem är du?

Du har en akademisk examen och har gedigen erfarenhet och intresse av media, försäljning och ledarskap. Du sitter gärna på en konsultbyrå idag inom media/reklam/kommunikation och har en generell förståelse av media och dess effekt. Du är positiv, nyfiken och utåtriktad och brinner för marknadsföring och kommunikation. Du har stor kunskap om media och är nyfiken på ny teknik och innovationer. Du är affärsmässig och engagerad, socialt begåvad och tycker om att arbeta såväl siffror som med ord. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är en skicklig presentatör. Du trivs i en snabbt utvecklande bransch, är en skicklig organisatör och har förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt.

Carat är i en oerhört spännande utvecklingsfas och vi söker nu de bästa talangerna på marknaden för att bygga företaget framåt. Är du redo för en ny utmaning?

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vi bygger Sveriges bästa byrå – vill du vara med? Carat är en av världens ledande mediebyråer. Vi ingår i globala Dentsu Aegis Network som erbjuder en unik helhet av kommunikationslösningar. Vi har spetskompetens inom både affärsplanering, mediestrategier och integrerad kommunikation. En central del av vår affär är att ta...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group