Har du ett starkt intresse för Google Analytics och onlinemarknadsföring? Är du dessutom en resultatdriven person som trivs med ett högt tempo i en teamorienterad organisation med stark tillväxt. Då kan rollen som SEM-specialist på Collector bank vara ditt nästa steg i karriären!

OM COLLECTOR BANK 
Collector är en nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Innovation är en av våra största drivkrafter. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus anpassar vi tjänster och utvecklar nya lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och detaljistkedjor, factoring, företagskrediter, fastighetslån, kredithantering och inlåning. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till obruten organisk tillväxt i 17 år. Sedan starten 1999 har vi utmanat och utvecklat branschen i Norden.

Collector är sedan 10 juni 2015 noterad på Nasdaq Stockholm, Large-Cap listan.

TJÄNSTEN
Som SEM-specialist kommer du att ingå i vårt marknadsteam som idag består av 15 personer på huvudkontoret i Göteborg. Ditt huvudsakliga uppdrag är att öka trafik och driva konvertering från organisk och betald söktrafik. Det innebär att du kommer jobba med följande:

 • Analysera och optimera sökmotormarknadsföring för att maximera ROI
 • Optimera innehåll för sökmotorer genom systematiskt arbete med sökordsanalys, innehåll, ranking, inlänkar m.m.
 • Proaktivt och förutseende skapa strategier för SEO och SEM
 • Vara delaktig i utvecklingen av våra plattformar för att säkerställa optimering mot sökmotorer
 • Informera, fortbilda och hålla dina teamkollegor uppdaterade inom sökoptimering
 • Bidra med analys av trender, rapportering samt uppföljning

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som har arbetat brett med SEO/SEM, t.ex. på en byrå. Du är van att hantera stora konton och är bekant med de arbetssätt som krävs för att jobba effektivt med flera konton och språk. Du har stor förståelse för de mekanismer som påverkar struktur, kvalitet, optimering, budjustering etc.

 • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete med SEO/SEM
 • Relevant utbildning inom marknadsföring, digital utveckling, media eller motsvarande
 • Google-certifierad
 • Goda kunskaper i Google Analytics
 • God kommunikativ förmåga och språkkänsla
 • Kan uttrycka dig felfritt på svenska och engelska

Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, driven, självgående och letar själv upp nya trender och tillvägagångssätt för att applicera dem på våra olika produkter.
För att lyckas i tjänsten krävs det även att du är pedagogisk, socialt kompetent och har god samarbetsförmåga, då du kommer att ha många olika kontaktytor och arbeta tätt tillsammans med våra webbredaktörer, marknadsansvariga, copywriters, utvecklare, designers med flera.

VI ERBJUDER
En tjänst med stort eget ansvar och möjlighet att själv påverka utformningen av den här tjänsten. Du kommer att bli involverad i flera olika och utmanande projekt och arbeta i en stimulerande miljö på ett bolag med en stark företagskultur. I takt med att vi växer vill vi att du växer med oss, därför finns goda utvecklingsmöjligheter och mer ansvar för rätt person. Utöver detta erbjuder vi våra anställda ett av Sveriges bästa förmånspaket.

INTRESSERAD?
Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Josefine Westlander, Rekryteringsansvarig på +46 (0)725 49 19 80

Ansök här.

MedieJobbStrategiGöteborg
Har du ett starkt intresse för Google Analytics och onlinemarknadsföring? Är du dessutom en resultatdriven person som trivs med ett högt tempo i en teamorienterad organisation med stark tillväxt. Då kan rollen som SEM-specialist på Collector bank vara ditt nästa steg i karriären! OM COLLECTOR BANK  Collector är en nischbank som...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp