Bli en av oss Som digital content specialist har du en nyckelroll i att utveckla Willys varumärke och driva trafik till butik och online. Du rapporterar till vår kommunikationschef och tillhör marknads- och kommunikationsavdelningen på Willys supportkontor. Du är en del av vårt kommunikationsteam men arbetar även i nära samarbete med e-handels- och varumärkesteamen. Är du redo att ta plats inom Willys och Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum? 

Det här får du göra Med utgångspunkt i Willys varumärkes- och kommunikationsplattform och vår kommunikativa och kommersiella agenda, skapar du innehåll i Willys digitala kanaler. Sociala medier blir ditt huvudsakliga ansvarsområde, men du kommer också att ansvara för och delta i att skapa innehåll till andra digitala kanaler, i första hand till vår e-postkommunikation men också t ex till vår e-handelssajt. 

I ditt ansvar ingår att idéutveckla, planera och producera innehåll. Du deltar i planeringen av innehållet i samtliga kanaler tillsammans med e-handels-, reklam-, PR- marknadsfunktioner på avdelningen. Du utvecklar vår totala närvaro i sociala medier, så väl i de kanaler där vi är aktiva idag som i kanaler som kan bli aktuella i framtiden. Du ansvarar för att optimera aktiviteterna och säkerställa engagemang och balans mellan organisk och köpt räckvidd. 

Det här förväntar vi oss Du har en mycket god förmåga att planera och skapa engagerande innehåll i digitala kanaler. Självklart har du stort intresse för och är ständigt uppdaterad kring trender och nyheter i det sociala medielandskapet. Vi tror att du har arbetat professionellt med att skapa copy och visuellt innehåll till digitala kanaler, i kommersiella sammanhang och i en liknande roll, i minst tre år. 
Du har mycket god känsla för form, färg och layout och du är en driven skribent. Du behöver ha goda kunskaper i layout och bildhanteringsprogram, framförallt Photoshop. Det är en fördel om du har erfarenhet från annonsering på Facebook eller Instagram samt från att arbeta med olika CMS-verktyg (t ex Hybris eller EpiServer). Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande från t ex Berghs/IHM inom marknadsföring, kommunikation, digitala medier eller grafisk produktion. 

För att trivas i den här rollen behöver du vara kreativ, positiv, gilla högt tempo och att jobba ihop med andra. Du måste ha mycket god struktur och planeringsförmåga och är självgående, nyfiken och provar gärna nya arbetssätt. 

Mer information För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga gemensamma värderingar där alla strävar åt samma mål. 
Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Johanna Eurén, kommunikationschef, tel. 0703-461348, eller Ann-Charlotte Schröder, HR Partner, tel. 031-733 38 16. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 19 november 2017. 

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingGöteborg
Bli en av oss Som digital content specialist har du en nyckelroll i att utveckla Willys varumärke och driva trafik till butik och online. Du rapporterar till vår kommunikationschef och tillhör marknads- och kommunikationsavdelningen på Willys supportkontor. Du är en del av vårt kommunikationsteam men arbetar även i nära samarbete...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp