24Journalistik AB –
  • Du ska vara driven och initiativrik.
  • Du ska kunna leverera i ett högt tempo.
  • Du ska ha en känsla för rubriksättning och digital paketering av nyheter.
  • Du ska trivas med att arbeta i ett engagerat team.
  • Du ska vara villig att lära dig nya moderna arbetssätt.
  • För dig är det en självklarhet att du vill vara först med nyheterna.

Meriterande (Ej ett krav):

  • Journalistisk utbildning.
  • Redaktionell erfarenhet.
  • Kompetens inom webb-tv.
  • Bakgrund som webbredaktör är starkt meriterande.Vill du blir en del av 24 Journalistik? Nu söker vi en reporter till 24Kalmar.se.

Våra reportar på fältet har som främst uppgift att arbeta med artiklar och reportage från sin ort. Den centrala deskredaktionen tar hand om merparten av de snabba nyheterna.

Tillsammans med desken har vi moderna arbetssätt och metoder för att tillsammans skapa det vi anser är framtidens lokaljournalistik.

En av 24 Journalistiks största orsaker till framgång har varit att vi är bäst på sociala medier. Vi siktar alltid på att vara den nyhetskanal som får störst genomslag och når nya läsare genom främst Facebook, Twitter och Instagram.

Vi jobbar i realtid och har alltid ett öga på trafiken till sajterna. Hos 24 Journalistik drivs man av att vara först med nyheterna och att våra artiklar blir mest lästa.

Nu ska vi anställa en ny journalist. Är du den vi söker?

Din ansökan ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna några arbetsprover.

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. 24 Journalistik är en av landets mest spännande mediekoncerner – nu söker vi fler engagerade kollegor som vill vara med på resan och arbeta med framtidens lokaljournalistik.

Sedan 24Kalmar lanserades hösten 2014 har vi växt med ett tiotal nyhetssajter runt om i landet. Koncernen 24 Journalistik består i dagsläget av cirka 30 journalister. Vi är inne i en expansiv fas och arbetar aktivt med nya etableringar. Under våren 2018 kommer vi att öppna på två nya orter i landet.

Ange referens 24Kalmar – Ansökan.

Skicka din ansökan via mejl till: Kim.Ahlqvist@24Sverige.se

MedieJobbJournalistik & CopywritingKalmar
24Journalistik AB - Du ska vara driven och initiativrik. Du ska kunna leverera i ett högt tempo. Du ska ha en känsla för rubriksättning och digital paketering av nyheter. Du ska trivas med att arbeta i ett engagerat team. Du ska vara villig att lära dig nya moderna arbetssätt. För...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group